Küçük eros Haraos

Küçük eros Haraos

Dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima ile olan ilişkisiyle gündeme gelen Türk yazar ve kişisel gelişim uzmanı Metin Hara bir açıldı pir açıldı. Daha düne kadar tanınmayan 35 yaşındaki Hara’nın meğer ne marifetleri varmış.

12 yaşında elleriyle ağrıları geçirebiliyormuş. Trafik kazası geçirip yoğun bakımda yatan babasını iyileştirmiş.

Çocukluk alerjilerini genetik hastalıkları düzeltmiş. Kanser, panik atak, depresyon ve bağımlılık tedavisi için ona gidiyorlarmış. Kendisine şifacı, enerji uzmanı ve yeni çağ dervişi diyorlarmış. Daha önce Beste Kökdemir, Ekin Türkmen, Aslı Tandoğan, Müge Boz gibi genç ve güzel oyuncularla aşk yaşamış. Bunları da verdiği bir röportajda böbürlenerek anlatmış.

Metin Hara 2014 yılında ‘Aşkın İstilası’ üçlemesinin ilk kitabı olan ‘Yol’u yazmış. Ardından ikinci kitabı ‘Dem’i çıkartmış. Ancak bunlardan hiçbiri Victoria Secret’in demirbaş meleklerinden Adriana Lima ile karada, denizde, teknede ulu orta şapur şupur öpüşmesi kadar ses getirmemişti. Hem de ne öpüşme? Hem dudaktan hem sırttan.

Haberin Devamı

Reklam aşkı olduğu iddialarını yalanlayan Adriana ‘’Ben 35 yıl Metin’i beklemişim. El ele tutuşup yeni hayatımızı yaşayacağız’’ demiş. Gezmediği, görmediği yer kalmamış, hayatını doyasıya yaşamış, deneyim sahibi ünlü, varlıklı, uluslararası profesyonel bir model bunu söylüyorsa bir bildiği var demektir.

Yunan mitolojisinde aşk tanrısı Eros vardır. Cinsel cazibesi sonsuz, karşı cinse çekiciliği dayanılmazdır. Bizde de artık ufak tefek, kas fakiri vücut yapısıyla turunç renkli bir Metin Hara var. Ya da kod adıyla Küçük Eros Haraos!

Küçük eros Haraos

Maldivlerin Hint fakiri Fahriye

Bir süre önce görkemli bir düğünle nişanlısı Burak Özçivit ile dünya evine giren Fahriye Evcen balayı için eşiyle birlikte Maldivlere gitmiş. Günlüğü 10 bin TL olduğu iddia edilen son derece lüks bir otelde kalmış. Ancak aceleden olacak güzel oyuncu yanına fazla kıyafet almamış.

Instagram hesabından üst üste aynı kıyafetle fotoğrafını paylaşmış. Sürekli olarak kırmızı bluzu ve bol paça sarı pantolonuyla pozlarını gören takipçileri Fahriye’ye “Başka kıyafetin yok mu?’’ diye sormaya başlamış. Bazıları da ‘’Tek bir kıyafet götürmüş herhalde’’ diye yorumlar yapmış.

Haberin Devamı

Maldiv gibi yeryüzünün cennet köşelerinden biri olan tropik bir adada Fahriye gibi alımlı, havalı ve ünlü bir yıldızın bikinisi ya da mayosuyla görüntü vermesi çok daha normal olurdu.

Üstünü örtmek istiyorsa da renkli, ince ve transparan bir plaj elbisesi giyebilirdi.

Masmavi gökyüzü ve etraftaki doğanın güzelliğini kendi güzelliğiyle birleştirebilirdi.

Bu haliyle de güzel ama Hint Okyanusu’nun incisi Maldivlerde balayındaymış havası yok.

Beatles’ın unutulmaz şarkısındaki gibi. ‘She loves you yeah yeah yeah’ Maldivlerin Hint Fakiri Fahriye!

DİĞER YENİ YAZILAR