Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

KÜ 2019-2020 akademik yılını açıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi 2019-2020 Eğitim ve öğretim yılı açılışı ve ilk ders etkinliğini bugün gerçekleştirecek. 14 Mart Konferans salonunda gerçekleşecek açılış dersini Prof. Dr. Nejat Akar verecek.

TÜRK TIBBININ 192. YILINDA DÜNDEN BUGÜNE BİR BAKIŞ

Kırıkkale Üniversitesi 2019-2020 akademik yılını bugün düzenlenecek törenle açacak. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi 14 Mart Konferans salonunda Saat.10.00’da düzenlenecek etkinlikte ilk dersi Özel TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nejat Akar verecek. Akar ilk derste ‘Türk Tıbbının 192. Yılında dünden bugüne bir bakış konusunu işleyecek. Diğer taraftan eğitim ve öğretimin başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan “Geleceğin büyük türkiye’sini inşa etme yolunda öğrencimiz, öğretim elemanımız ve bütün Kırıkkale Üniversitesi ailemize 2019-2020 Akademik yılını başarı ile geçirmesini dilerim” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x