TGC Yönetim'den KTÜ'ye iadeyi ziyaret

KTÜ’nün faaliyet ve etkinliklerinin şehirde daha fazla gündeme gelmesi adına Cemiyet Başkanı Ersen Küçük ve yönetimi üniversite yönetimi ile daha sıkı bir şekilde çalışılması yönünde karar aldı.

KTÜ Rektörü Süleyman Baykal 46 bin öğrenci kapasitesi ile Üniversitesi’nin şehre çok büyük katkısı olduğunu belirterek Türkiye’deki 60 bin öğrenci bazında birebir yapılan bir araştırmada KTÜ’nün en iyiler arasında 7. Sırada yer aldığını belirterek özellikle proje bazında da çok önemli üniversiteleri geride bıraktıklarını ifade etti.

ATO Congresium’da düzenlenen 7. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ve Ar-Ge Merkezleri Ödül Töreni’nde Trabzon Teknokent olarak en iyi gelişme gösteren  TGB kategorisinde  1. Iik ödülü aldıklarını belirten Baykal ‘KTÜ her yıl üzerine her alanda başarılı işler koyarak yoluna devam etmektedir. Bizlere bu manada destek olan herkese sonsuz teşekkür ederiz’ ifadelerini kullandı. 

TGC Başkanı Ersen Küçük’de KTÜ’nün çalışmalarını her anlamda desteklemeye hazır olduklarını ifade ederek, ‘Bölgeye ağabeylik yapan ve komşu illerde birçok üniversitenin doğmasına vesile olan KTÜ’ye Trabzon basın camiası olarak her anlamda katkı vermeye hazırız. Önemli bir bilim yuvası olan KTÜ’nün başarılılarını taktirle izliyoruz ve bu başarıların artması adına üzerimize düşen ne varsa her zaman Trabzon basını adına yapmaya hazırız’ şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilisim