KTO Konyalı firmalara dünyanın kapılarını aralıyor! İlk ikili görüşmeler bugün başladı

KTO Konyalı firmalara dünyanın kapılarını aralıyor! İlk ikili görüşmeler bugün başladı

7 farklı dilde yayınlanarak tüm dünyadan firmaların erişimine sunulan Listofcompany.com projesi ile Konyalı firmalara uluslararası pazarların kapısını aralayan Konya Ticaret Odası uluslararası ikili iş görüşmeleri bugün saat 17.00'de başladı

Listofcompany.com projesi ile Konyalı firmalara uluslararası pazarların kapısını aralayan Konya Ticaret Odası uluslararası ikili iş görüşmeleri bugün başlıyor.

7 farklı dilde yayınlanarak tüm dünyadan firmaların erişimine sunulan listofcompany.com internet sitesi ile Konya’dan 8.000 firmanın yurt dışı pazarlarda müşteri ağını genişletmelerine destek olan Konya Ticaret Odası, karşılıklı işbirliklerini artırmak amacıyla ikili iş görüşmeleri (Online-B2B) bugün başlıyor.

İlk olarak bugün “Online Kolombiya B2B” ile başlayacak olan ikili iş görüşmeleri yıl içinde düzenlenmesi planlanan Meksika, Romanya ve Orta Asya gibi ülkelerle devam edecek.

Bugün saat 17’00’de başlayacak programda otomotiv yedek parça sektöründen Kolombiyalı 11 kişilik iş adamını Konyalı firmalar ile buluşturulacak ve “Online Kolombiya B2B” programı ile sanal ikili iş görüşmeleri atağı başlayacak.

Listofcompany.com çatısı altında yer alan firmaların dış ticaret yelpazesini genişletmek amacıyla yol haritası oluşturan KTO, Konyalı ihracatçıların dijital alandaki tüm imkânları kullanmalarında öncülük etme görevini sürdürecek. Konya Ticaret Odası’nın projesi olan www.listofcompany.com internet sitesi ile dünyanın dört bir köşesindeki firmalar, günün 24 saati şehrimizdeki tüm sektörlerdeki firmalarla irtibat kurabilmektedir. Konya’dan 8.000 firmanın kayıtlı olduğu listofcompany.com portalında 50’den fazla sektörde Konyalı girişimcilerin ürettiği 10.000’den fazla ürünün bilgisi yer almaktadır. Tüm dünyadan firmaların erişimine açık olan site Konya’daki firmaların 180 ülkede ticaret bağı kurmalarına destek olmaktadır.

Etiketler :