koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

Kriz Merkezleri Oluşturuldu

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, İstanbul Silivri’de meydana gelen ve ilimizde de hissedilen 5,8 büyüklüğündeki deprem ile ilgili AFAD’da oluşturulan kriz merkezinde incelemelerde bulundu

26 Eylül 2019 Saat: 21:07
Kriz Merkezleri Oluşturuldu
Kriz Merkezleri Oluşturuldu

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, İstanbul Silivri’de meydana gelen ve ilimizde de hissedilen 5,8 büyüklüğündeki deprem ile ilgili AFAD’da oluşturulan kriz merkezinde incelemelerde bulundu. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un AFAD Merkezinde gerçekleştirdiği incelemede; Vali Yardımcıları Dursun Balaban ve Ali Ada, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, Defterdar Dursun Ali Özel, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, İl Göç İdaresi Müdür Vekili Mehmet Erkoç, Tarım Ve Orman İl Müdürü Nuri Al ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İsmet Çalışkan katıldı.

KRİZ MERKEZİ OLUŞTURULDU

Kriz merkezinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Aksoy’un yapmış olduğu açıklamada; “İstanbul’da yaşanan deprem Kocaeli’de de belirli noktalarda hissedildi. Kocaeli’de hemen kriz merkezi oluşturuldu ve bu noktada alınabilecek tedbirler ile ilgili çalışmalar başlatıldı. Hasar konusuyla ilgili  Valiliğimize ve AFAD’da herhangi bir şey intikal etmiş değildir. İntikal eden noktalar olduğu takdirde, ekiplerimiz hazır ve onlarla ilgili değerlendirmeleri yapacaktır. Şu aşamada Kocaeli’de herhangi bir sorun gözükmemektedir. Bu tür olay olduğunda herkesin sağduyulu bir şekilde davranması büyük önem taşımaktadır” ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız