Bahçeli "Kriz bekleyenler şaşkına döndü"

Oy verme işleminin bitmesinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Başkanı ilk açıklamasını yaptı. Bahçeli "Cumhurbaşkanı seçimi ilk turda sonuçlanmış, kriz bekleyenler şaşkına dönmüşlerdir" diye konuştu.

F5HABER F5HABER
Bahçeli "Kriz bekleyenler şaşkına döndü"

Bahçeli: Cumhurbaşkanı seçimi ilk turda sonuçlanmış, kriz bekleyenler şaşkına dönmüşlerdir
Oy verme işleminin bitmesinin ardından ilk açıklamasını yapan MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Bugün tarihi bir gün yaşıyoruz, cumhurun başarı ve yükselişine hayranlıkla şahit oluyoruz" dedi.

Bahçeli, "Bugün Cumhur İttifakı'nın zaferini gururla, onurla, müsterih bir vicdanla idrak ve ifade ediyoruz. 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili genel seçimleri tamamlanmış, geçici olmayan sonuçlar ortaya çıkmıştır. Çok şükür Türk milletinin kutlu iradesi sandıkta tecelli etmiştir. Sayın Erdoğan yeni sistemin ilk cumhurbaşkanı seçilmiştir" diye konuştu.

Bahçeli, şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanı seçimi ilk turda sonuçlanmış, kriz bekleyenler şaşkına dönmüşlerdir. Bugün Cumhur İttifakı'nın zaferini gururla, onurla ifa ediyoruz. Elimizi taşın altına koymaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Yapıcı, müspet, uzlaşmacı tavrımızı sonuna kadar muhafaza edeceğiz."

SONRAKİ HABER