Kritik haftalarda can sıkan rakamlar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kritik haftalarda can sıkan rakamlar
A
a

Eskişehirspor'un adeta varolma mücadelesi verdiği ligin son haftalarında bazı rakamlar var ki...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor ligdeki en kritik mücadelelerini vermeye hazırlanıyor. Ancak bu zorlu süreçte, sakatlıklar ve kart cezalısı durumuna düşen futbolcuların sayısı can sıkıyor.

Tam 5 oyuncu sınırda
Ligde şampiyonluk kovalayan Ankaragücü ile yapılacak karşılşama öncesinde tam 5 oyuncumuz sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Eskişehirspor'da kaleci Kayacan Erdoğan, Semih Şentürk, Hasan Ayaroğlu, Bedirhan Altunbaş ve Ofoedu bu sınırda yer alan futbolcularımız. Eğer Ankaragücü maçında bu oyuncular forma giyer ve sarı kart görürlerse, takımın bir sonraki maçında sahaya çıkamayacaklar.
Böylesi bir durumda, hafta içi sınırlı bir kadro ile oynadığını açıklayan teknik direktör Yücel İldiz'in başı daha da ağrıyabilir.

Murat Diri: Sözünü aldık
Futbolcular dün tesise moral ziyareti düzenleyen taraftar ile bir araya gelmiş, ardından Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri  “Bu saatten sonra bütün güçlerini enerjilerini Eskişehirspor’un bekası için harcayacaklarının sözünü aldık” açıklamasını yapmıştı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hasan Hüseyin 17 Mart 2018 10:58

dikkat ettiniz mi Hasan Hüseyin Acar'ın sarı kartla alakası bile yok ,çünkü canla başla mücadele etmiyor ,kaptırdığı topun peşinden koşmuyor ,sahada yürüyor. Hatta çoğu kez arkadaşlarının attığı gol sevinçlerine bile istemeyerek gönülsüz sevindiğini bile görebilirsiniz..

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi