Haberler

FETÖ'cülerin Pensilvanya'da Kaldığı 12 Otel Mercek Altında

Güncelleme:

FETÖ elebaşı Gülen'i ziyarete giderek ondan talimat alan kripto isimleri belirlenmesi için çiftliğin çevresindeki bölgelerde bulunan 12 otelin haritası çıkarıldı. Otellerde kalanlar tek tek tespit ediliyor.

KRİPTO İSİMLERİ BU HARİTA ÇÖZECEK

FETÖ'nün tüm hücrelerini deşifre etmek isteyen İstihbarat birimleri elebaşı Gülen'in Pensilvanya'daki çitliğinin ve çevresinin geriye dönük röntgenini çekiyor. 17-25 Aralık'ta hükümete karşı kumpas kurmak isteyen ancak bunda başarılı olamayınca 15 Temmuz'da darbe girişiminde bulunan FETÖ'ye yönelik soruşturmalarda kendini gizleyen kişileri bulmak için araştırma ağı okyanus ötesine ulaştı.Yapılan operasyonlarda deşifre olan örgüt üyeleri gözaltına alınırken kriptocu olanların belirlenmesi için hem yurt içinde hem yurt dışında araştırmalar devam ediyor. İstihbarat birimleri FETÖ'cülerin deşifre edilerek yakalanması için yeni bir soruşturma başlattı.

GÜLEN'DEN TALİMAT ALDILAR

Soruşturmada elebaşı Fethullah Gülen'in Pensilvanya'da bulunan malikanesine gidip talimat alanların tespitini yapmak için farklı bir çalışma yürütüyor. Emniyet bunun için örgüt elebaşı Gülen'in oturduğu malikanenin çevresindeki bölgelerde dağılan otelleri mercek altına aldı. Örgüt elebaşından direktif almaya gidenlerin isimlerinin belirlenmesi için çevredeki oteller tek tek çıkarıldı. FETÖ'nün çiftliğinin çevresinde 12 otel belirlendi.

12 İSİM BU YOLLA BELİRLENMİŞTİ

Days Inn, Best Western Plus Poconos Hotel, Westminster Hotel, Holiday Inn Expres, Society Hill Hotel, Holiday Inn Midtown, Riviera Hotel, Best Western Airport Plaza, Quality Inn, Ramada Whitehall, Country Inn Suites otellerinde kalanlar araştırılıyor. 15 Temmuz darbe girişiminden bir kaç gün öncesinde Gülen'le görüşen 12 isim de bu yolla belirlenmişti.

KREDİ KARTLARI ELE VERDİ

Türkiye'den Amerika'ya giderek terör örgütünün elebaşıyla görüşenler cep telefonu kayıtları ve kredi kartı harcamaları ile tek tek deşifre edilmeye başlandı. Bu isimler araştırılırken özellikle 17/25 Aralık sonrası yapılan ziyaretler araştırılıyor. 'Biz 17 Aralık sonrası ilişiğimizi kestik' yalanına sığınanlar böylece tek tek ortaya çıkacak. Böylece halen kendini gizlemiş kripto FETÖ'cüler açığa çıkacak. Örgütün kripto isimleri deşifre edilerek, diğer bağlantıları çözülmüş olacak.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hilal Yıldırım Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title