|   | 
  • Kreş yangınında faciadan dönüldü


    Kreş yangınında faciadan dönüldü
    Adıyaman’da özel bir kreşte çıkan yangın esnasında öğrenci ve görevlilerin olmaması nedeniyle facianın eşiğinden dönüldü.

    Adıyaman’da özel bir kreşte çıkan yangın esnasında öğrenci ve görevlilerin olmaması nedeniyle facianın eşiğinden dönüldü.
    Yangın Altınşehir Mahallesinde 30151 numaralı sokakta bulunan özel bir kreşte meydana geldi. Hafta sonu olduğu için öğrenci ve görevlilerin olmadığı 3 katlı binanın ikinci katındaki mutfak kısmında elektrikten kaynaklandığı tahmin edilen yangın çıktı. Yangın biranda büyüdü. Yangın esnasında binada kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.
    Yangını fark eden mahalle sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Yangının çıktığı ikinci katta büyük madde hasar meydana gelirken, mutfak tamamen yandı.
    Yangınla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.