Krediler Ertelendi

Krediler Ertelendi

Krediler Ertelendi

 

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Kooperatife borcu olan esnafın taksitlerinin ötelendiğini açıkladı.

Başkan İsmail Bulut, Akçaabat Ajans’a yaptığı açıklamada, kooperatiften kredi kullananların taksitlerinin 3 ay süre ile ileriye doğru ötelendiğini ifade etti. Başkan Bulut “Tüm Dünya’yı etkisi altına alan corona virüs nedeniyle esnafımız başta olmak üzere tüm kesimler son derece olumsuz etkilenmiştir. Devletimiz de üzerine düşeni yaparak kooperatifimizden kredi kullanan esnafın kredi taksitlerini faizsiz olarak 3 ay  ileri ötelemiştir. Kredi kullanan esnafımızdan Nisan, Mayıs ve Haziran ayına tekabul eden taksitler 3 ay süre ile ötelenmiştir. Bu şekilde tüm taksitler ötelenmiş olacak.” Dedi.

Taksit ödemelerini yapmak isteyenlerin de  ödemelerini yapabileceğini ifade eden Bulut “Bazı esnafımız taksitlerini ötelemek istemiyor. Bunlar  takistlerini ödeyebilir. Ötelemek isteyen vatandaşlarımız ise taksit ödeme tarihinden bir hafta öncesine kadar odamıza gelerek bir dilekçe vermeleri gerekmektedir. 60 yaş ve üzerinde olan esnaflardan ise dilekçe alınmayacaktır.” dedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler