Kpss

KPSS 2017/1, 2017/6 ve 2017/7 Tercih Sonuçlarının ÖSYM Tarafından Açıklanması Bekleniyor

KPSS 2017/1 SONUÇLARI BEKLENİYOR

KPSS 2017/1 merkezi atama tercihleri 21 Haziran 2017 tarihinde başladı. Söz konusu merkezi atama tercihlerinde adaylar Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin aday işlemleri sistemi üzerinden 3 Temmuz 2017 tarihine kadar 2 bin 780 kadro için tercihlerini yaptılar. 

Adaylar tercihlerini yaptıktan sonra geçerli olarak kabul edilmesi için 4 Temmuz 2017 tarihi mesai bitimine kadar ÖSYM tarafından belirlenen bankalara 15 TL tercih ücreti yatırdılar. 

KPSS 2017/6 SONUÇLARI BEKLENİYOR

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 1300 personel alımına ilişkin KPSS 2017/6 tercih kılavuzu 20 Haziran 2017 tarihinde ÖSYM’nin resmi web adresi üzerinden yayımlandı. Kılavuzun yayımlanması ile tercih işlemleri başlamış oldu. Adaylar yine ÖSYM’nin aday işlemleri sistemi üzerinden 813 tekniker ve 487 büro personeli kadroları için 29 Haziran 2017 tarihine kadar tercihlerini yaptılar.

KPSS 2017/7 SONUÇLARI BEKLENİYOR

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2058 personel alımına ilişkin tercihler ÖSYM tarafından 22 Haziran 2017 tarihinde alınmaya başlandı. Adaylar GTHB 2058 personel alımına ilişkin 874 Ziraat mühendisi, 328 Gıda Mühendisi, 96 Su Ürünleri Mühendisi, 10 Balıkçılık Mühendisi, 33 Harita Mühendisi ve 717 Veteriner Hekim kadroları için 4 Temmuz 2017 tarihine kadar tercihlerini yaptılar. 

KAMUPERSONELİ.NET NOTU

KPSS 2017/1, 2017/6 ve 2017/7 tercih sonuçları adaylar tarafından bekleniyor. Tercih sonuçları ÖSYM tarafından genellikle sürenin bitmesinden 10 gün içinde açıklanırdı ancak bu sene yapılan tercih sonuçları hala açıklanmadı. Konu ile ilgili olarak ÖSYM yetkililerinin sonuçların ne zaman açıklanacağına ilişkin bir açıklama yapması gerekiyor.

Bir Yorum

  1. Yok abi yok ne bi açıklama ne bi cevap.
    Tamam yoğun olabilirsin tamam 50 tane işin olabilir ama aylık plan program yap her ay başında yayınla deki;tercihler şu tarihte sonuçlar şu tarihte açıklanacak..
    Öyle bi kurumdan bahsediyoruz ki seçilmiş bilim insanları,profesörler,doçentler var bünyesinde ama bizi düşürdüğü duruma bak.
    Yazık çok yazık..

  2. beni başkan yapacaklardı görecektiniz nasıl da açıklarım. evet yanlış duymadınız değerli vatandaşlar ösym başkan adayıyım seçildikten sonra koltuk sıcak gelirse kalkmam bilmiş olun (((:

  3. Cidden artık suyunu çıkardı bu ÖSYM bu nedir ya neden işlerini adam akıllı yapmazlar bunlar devlet kurumları neden artık eskisi gibi tıkır tıkır işlemiyor artık açıklama dahi yapmaktan aciz hale geldiler işlerini adam akıllı yapmıyor açıklar mısınız artık neyi bekliyorsunuz bu suskunluk nedir ya !!!

  4. Bekle bekle bi hal olduk artık her bildirim de bi heycan oluyor.açıklayın artık da

  5. kardeşim bekletmelerinin sebebini açıklasın yeter bu ösym. sadece neden beklettiğini söylesin yeter. burada gizem sır dizisi çekilmiyor.

  6. evet her arayışta yeni bir cevap geliyor. belki bugün belki haftasonu bile olabilirmiş. şuan için aktif bir link yok. en son dgs giriş belgesi yayınlandı. her kafadan başka bir ses çıkıyor.

  7. Puanım düşük yerleşme ihtimalim 0 ama yinede bir umut işte bekliyor insan.

  8. Eeeeey ÖSYM sen benim gariban kardeşlerimi nasıl bekletirsin ya , haddini bil haddini . kimse bizim sabrımızı sınamasın

  9. Cidsen bu umursmazlik neden anlamiyorum. En azından şu tarihte açıklanacak diye bilgi verilsin ve günde yüzlerce kez bakmak zorunda kalmayalim.

  10. ÖSYM yi aradım telefondaki bayan bana böyle bi duyuru almadıkları şuan açıklamanın gündemde olmadığını beklemeye devam etmemiz gerektiğini söyledi. Kendi şahsi yorumum ise 3 4 gün daha bekleyeceğimiz. Benimde puanım düşük ve kadrolar çok az umut fakirin ekmeğidir. İyi akşamlar

  11. Eğer işlerini yapamıyorlar ise istifa etsinler bu kadar insanı mağdur etmeleri ne yaa bu ne lahana turşusudur işini yapmayan kurumlar in denetimi neden yapılmıyor artık aciklansin neyi bekliyorlar açıklama dahi yapmaktan aciz bu kurum artık cidden varlığından şüphe uyandırmıştır güvensiz bir kurum haline gelmiştir yazıktır günahtır onca bekliyen insana

  12. çok cumalar geçti ne tercihler bitti. bir tercihe bin tercih eklendi. saat 00.00 a 10 var bu cumada bitti yar. yar bana bilgisayarlar laptoplar ağladı. takatim kalmadı internetim tükendi ağla mobil verim ağla wifim ağla ağla yarrr

  13. Sağlık dışında hiç meslegingarantisi yok ülkede artik ogretmenler muhendisler bos gezer oldu özel de desen sartlar agir emek karşılığı yok

  14. "tanıdık isim listesini bekliyoruz" derlerse şaşırırmıyız??