Öne Çıkanlar TTK Abdipaşa Mavi Kapak Ahmet Bensiz Ramazan Belediye Dinlenme Evi Karabük TÜİK

Kozcağızlı Bayanlar Gölcük ve Abant'a Gidiyor

Bartın'ın Kozcağız Beldesi'nin başarılı Başkanı Mustafa Karaman, beldede yaşayan bayanları Bolu'nun gözde mesire yerleri Abant ve Gölcük'e götüreceklerini açıkladı.

Bakşan Karaman yaptığı açıklamada; "Belediye Hizmetlerimiz tüm hızıyla devam ederken, sosyal etkinliklerimize de önem veriyoruz. Çocuklarımıza yüzme eğitimi ve eğlenmeleri için kurmuş olduğumuz havuzlardan sonra,Bayanlarımız içinde bir etkinlik düzenledik.  Belediyemiz hizmet alanı dahilinde ikamet eden Kozcağızlı bayanlarımıza özel, Karadeniz Bölgesinin en güzide yerlerinden olan, tabiatla iç içe ve doğa harikası Bolu Gölcük ve Abant turlarımız başlayacaktır." dedi.

Kozcağız Belediye Başkanı Karaman, müracaatların 16 Temmuz Pazartesi günü itibariyle Belediye yapılacağını sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
KozcağızAbantBoluGölcük
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.