Kozanın En Büyük Mobilya Mağazası Yusuf Baysal Mondi Home Açıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


 

Hafta sonu Kozan Göçyolu üzerinde açılışı gerçekleştirilen Yusuf Baysal Mondi Home Göçyolu Mağazası açılışına Boydak Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, Günep Grup Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Öksüzkaya, Mondi Home Genel Müdürü Bilal Uyanık, Yusuf Baysal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Baysal ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  İlçe Emniyet Müdürü Mehmet İyim,  MHP İl 2. Başkanı ve İl Kadın Kolları Başkanı Alev Ataş, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili ve Yönetimi, İyi Parti İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı, Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, Belediye Başkan Yardımcıları Arif Dağlı ve Süleyman Şenoğul, Halkbank Ticari Kurumsal Müdürü Mustafa Atlı, MHP Kadın Kolları Başkanı Teslime Erkol, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zahide Azgın, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Hasan Asker, İlçe Müftüsü Celil Karaca, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Sırkıntı, Denetimli Serbestlik Müdürü Mahmut Kıran, Mali Müşavir Ahmet Tanrıverdi, İnkılap İO Müdürü Turan Pazarcı,  iş adamları Emin Canbolat, Alican Yüksel, Fatin Dağlı, Özgür Ataş, Yasin Ayli, Ekrem Şahin, Tufan Kandemir, Recep Çürük, Rasim Çelik, Mehmet Kurtaran, Atalay Özer, Umut Ölmez, Mehmet Boyraz, Erdoğan Kandemir, İbrahim Baysal, Tufan Koç, STK temsilcileri, mahalle muhtarları, belediye bürokratları, basın mensupları ile çok sayıda davetli  katıldı.

Açış konuşmasını yapan Yusuf Baysal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Baysal, Barış Pınarı Harekatına katılan Mehmetçiklerimize başarılar dileyerek dualarımız onlarla dedi. Tüm açılışa katılanlara teşekkür etti. Bir çok alanda faaliyet gösteren Yusuf Baysal Şirketler Grubu 50 yıllık mazisi olan Çukurova’nın en büyük şirketidir. Bugün ise sizleri Türkiye’nin en büyük mobilya markası Mondi Home’la buluşturuyoruz. 3 katlı 1.500 metre kare alanda hizmet veren mağazamızda her eve uygun zengin çeşitlerimiz mevcuttur.

Mondi Home Genel Müdürü Bilal Uyanık ise yaptığı konuşmada Boydak Holding ve Mondi Home hakkında bilgi verdi. Genel Müdürü Bilal Uyanık’da, “Evet, Hilmi Bey’in dediği gibi biraz buruk ama aynı zamanda gururlu bir günde açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Askerlerimize başarılar diliyor dualarımız onlarla olsun diyorum. Mondi Home Boydak Grubunun en önde gelen firmalarından biridir. 312. Mondi Home mağazamızı açıyoruz. Çukurova’da 7. Mağazamızdır. Mondi Hom’da çok ciddi kampanyalar mevcuttur” dedi.

Yapılan duaların ardından kurdele kesilerek açılış gerçekleştirildi. Davetliler 3 katlı 1.500 metre kare alan üzerine açılan Mondi Home’un birbirinden seçkin ürünlerini inceleme fırsatı buldular. Açılışta çocuklarda unutulmadı ve palyaço ile güzel vakit geçirdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kozanın En Büyük Mobilya Mağazası Yusuf Baysal Mondi Home Açıldı


Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Kozan Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!