Kozanda Vatandaş Belediye Önünde İntihara Kalkıştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Adana’nın Kozan İlçesinde Hacı Hasan Kaplan isimli vatandaş iddiaya göre evinin yolunun yapılmadığı gerekçesiyle belediye binası önünde kendine bıçakla zarar vererek intihar etmeye kalkıştı.
Edindiğimiz bilgilere göre Yukarıkeçili mahallesinde 17 yıldan beri evinin yolunun bir kısmının özel mülkiyet ve Orman alanından geçen yaklaşık 500 metrelik yolun yapılmadığı için intihara kalkışan Kaplan “Yeter artık kanser oldum bu yolu ya yaparsınız ya da yeminle kendimi öldürürüm, 17 yıldır evime araç gitmez durumum zaten yok, 2 tavuğumla 1 horozum vardı onları satıp geldim, Ruhi Gül ile görüştüm bana söz verdi. Amca sen git ben kırıcıyı yollayacağım dedi. Verdiği sözün üzerinden tam bir hafta geçti, ama adım atan olmadı ne yapayım bende geldim kendimi bıçakla keseceğim” dedi. Daha öncede birkaç kez yol yapılmaması nedeniyle intihara kalkışan vatandaş “ Musa Öztürk zamanında kendimi yakacak oldum, yak ulan dediler, binaya çıktım atlamak için polisler dalgınlığımdan faydalanıp yakalayıp indirdiler. Beni deli diye Adana Kurttepe hastanesine götürdüler 9 gün kaldım, ama yolumu gene de yapmadılar.” dedi.
Kozan Medya olarak vatandaşı ikna etmeye çalıştık, irtibata geçtiğimiz belediye başkan yardımcıları Ruhi Gül ve Arif Dağlı belediyeye gelerek vatandaşı ikna ettiler ve yolun yapılması için söz verdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kozanda Vatandaş Belediye Önünde İntihara Kalkıştı


Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

Kozan Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!