Hava Durumu

Koza Halı’dan e-ticaret atağı…

N11.com’un CEO’su Koza Halı’da…

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2019 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2019 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Koza Halı’dan e-ticaret atağı…

E-ticaret platformu n11.com Üst Yöneticisi (CEO) Won Yong Jo ve beraberindeki heyet Gaziantep’in önemli halı üreticilerinden olan Koza Halı Firmasını ziyaret ederek, Koza Halı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Seddar Cingisiz ve Koza Halı Genel Müdürü İbrahim Cingisiz ile görüş alışverişinde bulundu.

Gaziantep’in önemli halı üreticilerinden olan Koza Halı, her geçen gün ihracat kapasitesini artırıyor. Bir dizi görüşmeler yapmak üzere Gaziantep’e gelen n11.com Üst Yöneticisi (CEO) Won Yong Jo, e-ticaret alanında da adından söz ettiren Koza Halı Firmasına ziyarette bulundu. Koza Halı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Seddar Cingisiz ve Koza Halı Genel Müdürü İbrahim Cingisiz ile görüşen n11.com CEO’su Jo, fabrikada incelemelerde bulundu.

“BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Fabrika gezisinin ardından açıklamalarda bulunan n11.com Üst Yöneticisi (CEO) Won Yong Jo, “Türkiye’den dünyaya yüzde 65 oranında halı üretimi Gaziantep’ten yapıldığını burada öğrendim. Koza Halı’nın üretim merkezinde gezimizi gerçekleştirdik. Gezimiz sırasında çok faydalı bilgiler edindim. Türkiye pazarı için Koza Halının e-ticaret satışından dolayı burayı ziyaret ediyoruz. Koza Halı, bu alanda mihmandar olduğu ve pazarın önde gelen firmalarından olduğu için  buraya gelerek, görüş  alışverişinde bulunduk. N11.com’un ihracata yönelik satış planları bulunuyor, ihracata yönelik olarak yüksek oranda satış yapan Koza Halı ile birlikte çalışmalar yapacağız” diye konuştu. 

“İHRACATA YÖNELİK ÜRETİYORUZ”

Ziyarete ilişkin konuşan Koza Halı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Seddar Cingisiz, “Üçüncü kuşak olarak Gaziantep Halı Sektöründe çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Marka olarak Koza Halı’yı kullanmaktayız. Altı farklı işletme üzerinden üretim, satış ve pazarlama çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ana konumuz ihracat olmakla beraber iç piyasaya da ürün satışı yapıyoruz. İnternet üzerinden satışlar yapıyoruz. E-ticarette özellikle bu dönem de n11.com CEO’su Won Yong Jo’nun ziyareti ile birlikte bu faaliyetimizi ön plana almak ve faaliyetlerimizi genişletmek noktasında iyi bir çalışma ortamı yakaladığımıza inanıyoruz. Firmamızda aylık olarak 600 bin metrekare polyester, akrilik gibi malzemelerden kilim ve halı dokuma faaliyetleri göstermektedir. Ürettiğimiz ürünlerin yüzde 80’ini ihracat tabanlı olarak kullanıyoruz. İç piyasa satışlarımız bölge bayilikleri ve yan bayilikler aracılığıyla devam ediyor.”

“İŞBİRLİĞİMİZİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUZ”

E-ticarette exi5.com aldı altında faaliyet gösterdiklerini belirten Cingisiz, “Son üç yıldır, kendi sektörümüzde bu konuda iyi bir noktaya geldiğimiz inancındayız. Dünya düzeyinde de iyi bir gelişim göstermek, geride kalmamak ve kendi faaliyetlerimizi genişletmek için n11.com CEO’sunu fabrikamızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye içerisinde e-ticarette her noktaya ulaşabilme şansımız var, n11.com’un kendi çalışmalarında yurt dışı mantıklı toptan ürün satışları oluştu. N11.com’un tekli bazda tüm dünya üzerindeki satış ağını geliştirmek ile alakalı, faaliyetleri de var. Ürettiğimiz ürünleri bu anlamda eşleştirerek, burada da bulunmak için tüm dünya üzerinde satmak için planlama yapıyoruz. Bizlerde bu konuda üzerimize düşeni yerine getirmek amacıyla faaliyetlerimizi yerine getirmek istiyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Koza Halı Genel Müdürü İbrahim Cingisiz ise, “N11.com’un CEO’su Won Yong Jo’u fabrikamızda ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz” ifadelerine yer verdi.

M.TÜRKMEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.