Köylerimiz Hizmete Doyacak

Köylerimiz Hizmete Doyacak

KÖYLER HİZMETE DOYACAK…

Geyve Belediyesi, makine parkına kazandırdığı trilyonluk iş makinası ile daha da güçlendi.Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, “belediye hizmetlerinin daha hızlı ve kaliteli bir şekilde yürütülmesi amacıyla alınan yeni greyderimiz ile makine parkımızı daha da güçlendirerek gerek yeni yol açımı, gerekse alt yapı hizmetleri ve köylerdeki tarla yollarındaki çalışmaların daha da hızlanacağını ifade etti.

Trilyonluk Makine

Geyve Belediyesine ilçede tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek teknolojinin son imkânları ile donatılmış 750 Bin TL’ye son model Komatsu Greyder alındı. Alınan yeni greyder maliyeti kadar güçlü motor hacmi, bıçak yüksekliği ve kesme derinliği ile hayli göz dolduruyor.

Son 5 yılda yoğun bir çalışma dönemini geride bırakan Geyve Belediyesine bu süreçte kazandırılan yeni iş makineleri ve araç gereçler çalışma temposunda önemli rol oynadı.Geçtiğimiz yıllarda alınan Yükleyicisinden, paletli ekskavatörüne, silindirinden harfiyat kamyonlarına kadar bir çok iş makinası ve araç ile makine parkını zenginleştiren Geyve Belediyesi alınan bu son model trilyonluk greyder ile gücüne güç katmış oldu.

Makine Parkımız Güçlendi

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya;  “Geyve halkına daha kaliteli ve hızlı hizmet vermek ve Geyve Belediyesi olarak planlanan çalışmaları en kısa zamanda tamamlayabilmek için araç parkımıza yeni bir iş makinası kazandırmanın sevincini yaşıyoruz.750 bin TL yi bulan maliyetiyle Geyve belediyesine kazandırılan bu iş makinamızı kazasız belasız bir şekilde ilçemize hizmet sunma yönünde kullanacağız. Göreve geldiğimiz ilk gün itibarı ile Araç Filomuzu Son model makinelerle yeniliyor ve aynı zamanda güçlendirmeye devam ediyoruz” dedi.

Köylerimiz Hizmete Doyacak

Geyve Belediyesi’nin gücünün makine parkı ile orantılı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Murat Kaya, “İş makineleriniz yoksa iş üretme şansınız yok. Hizmet üretecekseniz güçlü iş araçlarına sahip olmanız gerekir. Daha iyi hizmet verebilmek adına göreve İlk geldiğimiz günden beri imkânlarımızı seferber ettik. Son 5 yılda yoğun bir çalışma dönemini geride bırakırken bu süreçte Belediyemize kazandırılan yeni iş makineleri ve araç gereçler çalışma tempomuzda önemli rol oynadı. Bu yeni iş makinesi ile araç filomuzu biraz daha güçlendirdik. Alınan yeni greyderimiz ve son asfalt sathi kaplama aracımızla gerek yeni yol açımı, gerekse alt yapı hizmetleri ve köylerdeki tarla yollarındaki çalışmaların daha da hızlanacağını ifade etti”.

Hizmet kalitemizi Arttıracağız

Amaçlarının ilçe merkezi ile tüm Mahalle/Köylerde yaşayan vatandaşlarımızın hiçbir konuda mağdur olmadan, yaşamlarını sürdürmek olduğunu ifade eden Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya“ Hizmetlerimizi yaz-kış bütün şartlarda en iyi şekilde yapmak istiyoruz. Güzel işler yapınca vatandaşımızın duasını almak bize ayrı bir şevk veriyor. İnşallah hizmet kalitemizi daha da artıracağız. Belediye hizmetleri için alınan yeni iş makinamızın ilçemize kazasız belasız hizmetlerini nasip eylesin. Geyve’ye hayırlı olsun” dedi.

Erdinç TUNA-Geyvemedya.com

Yayınlama: 03.08.2017
Düzenleme: 09.08.2017 00:05
636
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.