KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ’NİN TOPLANTISINA KATILDILAR

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ’NİN TOPLANTISINA KATILDILAR

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Metin Özsarı, İlçe Başkan Yardımcısı Mevlüt Göyhan ve İlçe Teşkilat Başkanı Ramazan Kayretli ile birlikte Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin 2020 yılı Haziran ayı olağan meclis toplantısına katıldılar.

12 Haziran 2020 - 12:15

Mahmut Atalay Spor Salonunda düzenlenen kongrede il genel meclisi üyesi olarak encümenliğe aday olan AK Parti İl genel meclis üyeleri Mehmet Kaplan ve Alaattin Tosundereoğlu tekrar seçilirken, Karaçay Köyü Muhtarı Murat Bavagir ve Küçük Polatlı Köyü Muhtarı Fatih Dağhan’ı da encümen olarak seçildi.

Kongrede seçilen encümen üyeleri tebrik edip çalışmalarında başarılar dileyen  Metin Özsarı, 102 köy muhtarında da ayrı ayrı teşekkür edip, şükranlarını sundu.

AK Parti hükümeti olarak çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini vurgulayan Özsarı şunları kaydetti: “Köylerimizdeki çalışmalar devam etmektedir. Elbette eksiklikler var, bunlar tamamlanacak. Kongreye katılım sürecindeki muhtarlarımızın birbiri ile olan güzel diyalogları, birliktelikleri takdire şayandı.  Pandemi süreci gerçekten bizleri birbirine daha da yakınlaştırdı. Hepsi ile hasbihal edebilmek çok güzeldi.

Sungurlumuzu, insanımızı seviyoruz. Hep birlikte gerçekten bu şehrin güzide insanlarını mutlu, huzurlu ve sağlıklı yaşatmak zor değil, ortak aklı kullanarak, istişare ederek tüm sorunların çözüleceği kanaatindeyim. Huzur iklimini sağlamak bizlerin ellerinde...

Pandemi süreci boyunca gece gündüz demeden, ailesinden uzakta, fedakarca mücadele veren Sungurlu Devlet Hastanemize, İlçe Sağlık Müdürlüğümüze, Sağlık Ocaklarımıza velhasıl tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarlığımızı belirtiyoruz. Allah hepsinden razı olsun.

Ayrıca bu zorlu süreçte görünmez kahramanlar vefa destek grubu çalışanlarına da ne kadar teşekkür etsek azdır. İlçe merkezimiz ve tüm köylerimizde ulaşılmadık bir tane mağdur insanımız kalmamıştır.

Devletimiz güçlüdür, insanımızın için her şeyi yapmaktadır. Şeyh Edebalı’nın Osman Gazi’ye buyurduğu üzere ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ şiarıyla hareket edilmektedir.

Tüm ilçe halkımıza sağlık, sıhhat ve huzur dilerim. Allah’a emanet olunuz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ONURSAL BAŞKANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…
ONURSAL BAŞKANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…
BULDUĞU 800 DOLARI SAHİBİNE TESLİM ETTİ
BULDUĞU 800 DOLARI SAHİBİNE TESLİM ETTİ