Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı Yapıldı.

Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz’ın Katılımıyla Yapıldı.

Vali Mustafa Tutulmaz Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısında muhtarlarla bir araya gelen Vali Mustafa Tutulmaz: “Yeni bir enerji ile köylerimize en güzel hizmetleri birlikte yapalım.” dedi.

Toplantıya Vali Mustafa Tutulmaz, Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe ve İGM Başkanı Burhanettin Çoban selamlama konuşması yaparak, muhtar seçilen ve yeniden görevine devam eden muhtarlara hayırlı olsun dileklerini iletti.

Köylerimiz Büyükşehirde Olmayan Nitelikli Hizmete Sahip

Daha sonra konuşan Vali Mustafa Tutulmaz:” 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası İl Genel Meclisi üyelerimizin tamamı değişti. Muhtarımızın bir kısmı değişti. Yeni bir dönemde başlıyoruz. Bu dönemde daha güzel hizmetlere imza atalım. Birliğimizin öncelikli görevi köylere hizmet götürmektir. Bir de son 15 yıllık süreçte Köylere Hizmet Götürme Birliği kamu, kurum ve kuruluşlarının hizmetlerinde önemli bir rol oynamıştır. Bu hizmetler ve köylere yönelik hizmetlerin kalitesinin arttırılması, takibi ve yeni hizmetlerin eklenmesi sizlerin gayretleri ile olacaktır. İl Özel İdaresi olarak köylerimizin önemli ihtiyaçlarını giderdik. Sadece sosyal hizmetlere zaman ayırıyoruz. Şuan itibari ile Afyonkarahisar’ımızın köyleri birçok büyük şehirde olmayan nitelikli hizmete sahip. Büyükşehirlerde sıkıntılar var. Burada eski Valilerimiz, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanımız, İl Genel Meclisi üyelerimiz, başkanımız verimli bir çalışma gerçekleştirerek köylerimizi gerçekten yaşanır hale getirmişlerdir. Yeni dönem hepimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Vali Mustafa Tutulmaz’ın konuşmasının ardından toplu hatıra fotoğrafı ile toplantı sona erdi.

Editör: Haber Merkezi