KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ TOPLANDI

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ TOPLANDI

Sungurlu Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) 2020 yılı Haziran ayı olağan meclis toplantısı Mahmut Atalay Spor Salonunda yapıldı.

12 Haziran 2020 - 09:10

Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı. Ardından Kaymakam Yunus Ataman, muhtarlara bir konuşma yaparak, devlet olarak her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Muhtarların talep ve isteklerini dinleyen Kaymakam Ataman, yeni seçilen İl Genel Meclis Üyeleri ve muhtarlara başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Divan Kaymakam Yunus Ataman başkanlığında, Çavuşçu Köyü Muhtarı Kadir İçtüzer ile Arifegazili Köyü Muhtarı Şükrü Yadigar’dan oluştu.

Toplantıda bir yıl süreyle görev yapacak 2 İl Genel Meclis Üyesi ve 2 Köy Muhtarı, Sungurlu Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyeliği görevine seçildi.

AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Alaettin Tosundereoğlu ile Mehmet Kaplan sadece ikisi aday olduğu için seçim olmadan göreve geldiler.

Muhtarlardan ise, Küçükpolatlı Köyü Muhtarı Fatih Dağhan 55, Karaçay Köyü Muhtarı Murat Bavagir 54 oy alarak encümenliğe seçildi. Diğer aday Beylice Köyü Muhtarı Adnan Sarısülük’te 49 oyda kaldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ONURSAL BAŞKANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…
ONURSAL BAŞKANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…
BULDUĞU 800 DOLARI SAHİBİNE TESLİM ETTİ
BULDUĞU 800 DOLARI SAHİBİNE TESLİM ETTİ