Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

KÖYDES hız kazanacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, KÖYDES projeleri ile köylerde ki çalışmaların devam ettiğini ve su, yol gibi proje çalışmalarının hızlandığını söyledi.

 

TOPLANTI OLUMLU GEÇTİ

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, KÖYDES projeleri ile köylerde ki çalışmaların devam ettiğini ve su, yol gibi proje çalışmalarının hızlandığını söyledi. KÖYDES desteğinin sağlandığını belirten Haktankaçmaz, bu konuda bütçenin belirli bölümünün bu projelere harcanacağını bildirdi. 2016 bütçe değerlenmesinin olumlu geçtiğini, 2017 bütçesinin de masaya yatırıldığını belirten Haktankaçmaz, köylere gidecek yatırımların değerlendirildiğini açıkladı.

 

2017 BÜTÇESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Adnan Kayık, İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclis Başkanı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü, İl Sağlık Müdürü, İl Özel İdaresinin ilgili birim müdürleri ve teknik personeli katıldı. Toplantıda; Yüksek Planlama Kurulu’nun (YPK) 16.03.2017 tarih ve 2017/5 sayılı kararı gereğince, Kırıkkale’ye tahsis edilen 2017 Yılı KÖYDES ödenekleri ile yapılacak yatırımlar ve proje hazırlıkları görüşülerek karara bağlandı

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x