Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Kova burcunda dolunay 09-08-2019

15 Ağustos 2019 Perşembe günü Kova burcunun 22 derecesinde dolunay gerçekleşiyor.

Yatırımlar, projeler, ekip çalışmaları, arkadaşlıklar ve sosyal konularla ilgili olan ilişkiler, dolunayla birlikte netleşerek sonlanıyor. Kova burcu dolunayının olayları somutlaştıran ışıkları ve girişimci yanı bizleri yeni aşamaya taşıyacak. Dolunay haritasında Yay burcu yükseliyor. Büyük ticari şirketler, uluslar arası meseleler, turizm ile ilgili konularda belirleyici ve netleştirici olan dolunay fazı; ortaklaşa anlaşmalarda verilen emeği sonlandırırken engellenmelerle birlikte geciken konuları da açığa çıkartıyor ve krizleri aşmak için farklı fikirler organize oluyor. Evrensel burçlardan biri olan Kova burcu, Zodyak’ da ekipleri ve gurupları temsil eder. Öyle gözüküyor ki bu dolunayla birlikte maddi konularda ve manevi değerlerde krizleri aşmak için daha farklı fikirler geliştiriyor ve farklı açılımlar yapıyoruz. Natal haritalarınızda Kova burcunun olduğu evde olacak olan sonlanmalar, krizleri atlatmanız için farklı fikirler üretileceğinin vurgusunu yapıyor. 15 Kasım doğumlu Akrepler, 11 Şubat doğumlu Kovalar, 12 Mayıs doğumlu Boğalar ve 14 Ağustos doğumlu Aslanların hayatlarında daha hissedilir olacak olan Kova burcu dolunayı, krizleri daha rahat atlatabilmemiz için fikirlerimizi netleştirecek.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE KOVA BURCU DOLUNAY

YÜKSELEN KOÇLAR: Arkadaşlıklarınız, sosyal çevreniz, içinde bulunduğunuz organizasyonlar varsa babanızın kredi vergi borçları ve çocuğunuzun eş, ortaklık ya da davaları ile ilgili konuları netlik kazanıyor. Krizleri aşmak için bir kişinin etkisiyle farklı çözümler üretiyorsunuz. Varsa çocuklarınıza yapmış olduğunuz hizmet sonlanırken anlaşma ve eğitimle ilgili Blokajlar kalkıyor.

YÜKSELEN BOĞA: İş, kariyer hedefler ve toplum içinde ki unvanınız; Kova burcunda olan dolunayla birlikte netlik kazanıyor. Varsa annenizin şartları ile ilgili konularda da belirleyici olan dolunay; mesleki alanda krizleri aşmanız için farklı çözümlere vurgu yapıyor ve aile, kökler, yerleşimle ilgili veya eşinizin kariyeri ile ilgili şimdiye kadar vermiş olduğu emek ve hizmet Kova burcu dolunayı ile bitiyor. Ve sizin de maddi kaynaklarınızda ki Blokajlarınız kalkıyor.

YÜKSELEN İKİZLER: Akademik alan, yabancılar, uluslar arası konular, Hukuk ve varsa ikinci eşle ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz Kova burcunda olacak olan dolunayla birlikte olaylar netlik kazanıyor. İlgili konularda krizleri aşmak için farklı çözümler üretiyorsunuz. Yakınlarınıza olan hizmetiniz biterken içinde bulunduğunuz şartlarınızda olan Blokajlar kalkıyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Ortak gelir, miras konuları, eş geliri, sigorta, nafaka, burs, kredi borç gibi para ile ilgili konular, Kova burcunda olacak olan dolunayla birlikte netlik kazanıyor. Maddi kazançlarınızda ki emekleriniz tamamlanırken banka hesaplarınızda ki Blokajlar kalkıyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: Eş, ortaklık, Partneriniz, eşin sağlığı, danışmanlık almış olduğunuz kişiler ve varsa davalarınızla ilgili konular netleşiyor ve siz krizleri farklı yollarla aşıyorsunuz. Kişisel konumunuz ve şartlarınızı düzeltmek için şimdiye kadar vermiş olduğunuz emek tamamlanırken sosyal konumunuz ve projelerinizde ki Blokeler kalkıyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Günlük temponuz, iş ortamınız, sağlığınız, yanınızda çalışanlar ve beslenme düzeniniz ile ilgili konularda ki incelikler Kova burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Bu konularla ilgili krizleri farklı yollarla aşıyorsunuz. Varsa hastalık ve gizli yürüttüğünüz bir işleriniz verdiğiniz emekle sonlandırıyorsunuz ve mesleki alanda Blokajlar kalkıyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Çocuklarınızın şartları, hobileriniz, sanatsal çalışmalarınız, yaratıcı yönleriniz varsa babanızın geliri ile ilgili konularda olabilecek gelişmeler netlik kazanıyor ve sonlanıyor. Olabilecek krizler farklı yollarla aşılıyor. Sosyal çevreniz üzerinde çalıştığınız ve şimdiye kadar emek verdiğiniz projelerinizde Kova burcu dolunayı ile tamamlanıyor. Yabancılar, akademik alan ya da basın yayın ile konularda olabilecek Blokajlar kalkıyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Ev, aile, sizin temellerinizi oluşturan alt yapınız varsa eşinizin iş kariyle ilgili konular netlik kazanıyor ve krizler farklı yollarla aşılıyor. Şimdiye kadar, mesleki alanda ya da hedeflediğiniz her ne ise verdiğiniz emek tamamlanıyor ve ortak gelir, kredi borç alacak verecek gibi konularda ki Blokajlar kalkıyor.

YÜKSELEN YAYLAR: Yakın çevreniz, kardeşlerinizin içinde bulunduğu şartlar, eğitimle ilgili konular, anlaşmalarınız, yazışmalarınız ve harcamalarınız. Kova burcunda olacak olan dolunayla birlikte netleşiyor. Bu konularda krizleri farklı yollarla aşıyorsunuz. Basın yayın, yabancılar ve akademik alanda şimdiye kadar vermiş olduğunuz hizmetiniz tamamlanırken ortaklıklarda ki Blokajlar kalkıyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Maddi kaynaklarınız, kazançlarınız ve varsa çocuklarınızın iş kariyer alanında ki şartlar, Kova burcunda olacak olan dolunayla birlikte netleşerek açığa çıkıyor. Krizleri farklı yollarla aşarken ikili ilişkilerde verdiğiniz emek bitiyor ve çalışma ortamınızda ki Blokajlar kalkıyor.

YÜKSELEN KOVALAR: Kişisel konumunuz, sağlığınız, içinde bulunduğunuz şartlarınız, motivasyonlarınız varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi ile ilgili konular Kova burcunda olacak olan dolunayla birlikte netleşerek açığa çıkıyor. Olabilecek krizler farklı yolarla aşılırken ortak gelirde şimdiye kadar vermiş olduğunuz emeği toparlıyorsunuz ve yine varsa aşkınızla ilgili ya da çocuklarınızın şartlarında ki blokeler kalkıyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Hastane, okul, hapishane gibi kapalı yerlerle ilgili konular ve gizli yürüttüğünüz işleriniz varsa kötü alışkanlıklarınız Kova burcunda olacak olan dolunayla birlikte açığa çıkarak netlik kazanıyor. Olabilecek krizleri farklı yollarla aşarken işinize verdiğiniz hizmet tamamlanıyor. Bu arada evli olan yükselen Balıkların eşlerinin, kariyeri ile ilgili Blokajlarda kalkıyor.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR