GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KOSTAKOĞLU YOLA ÇIKTI

KOSTAKOĞLU YOLA ÇIKTI

Tarih 03 Eylül 2015, 20:37 Editör Dursun ONUR

TIME- Giresunlu mimar Mehmet Kostakoğlu´nun Ak Parti´den milletvekili aday adayı olması parti tabanında ve çevresinde büyük sevinç yarattı.


2007 seçimlerinde Ak Parti´den milletvekili aday adayı olan Mehmet Kostakoğlu, 7 Haziran 2015 seçimlerinin ardından 1 Kasım´daki erken seçimde de yeniden milletvekili aday adayı oldu. Kostakoğlu aday adaylığı başvurusunu yaparak, bugün resmen aday adaylığını açıkladı.

Aday Adaylığı başvurusunu yapan Kostakoğlu, ‘Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum´ dedi.

Milli Görüş kökeninden gelen ve Giresun´un tanınmış mimarları arasında yer alan Kostakoğlu, yerel yönetimlerde başarısını kanıtlamış kimliği ile halk tarafından sevilen isimler arasında yer alıyor.

Yağlıdere Belediyesi´nde 10 yıl mimar olarak görev yapan Kostakoğlu, Ak Parti il kurucusu rahmetli Bayram Kostakoğlu´nun ve Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi olan Yrd. Doç. Dr. Uğur Kostakoğlu´nun da ağabeyi.

Kostakoğlu, milletvekili aday adaylığı başvurusunu Ak Parti Giresun İl Başkanlığı´na yaptı. Kostakoğlu, İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü ve Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akar ile birlikte görülüyor.

Bu haber 3347 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

O PROJEYE KADINLARDAN BÜYÜK İLGİ

O PROJEYE KADINLARDAN BÜYÜK İLGİ GİRESUN TIME EĞİTİM HABER- Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatı ile kadınlara yönelik olarak d...

BAŞKAN ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk gününd...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi