1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KOSGEB Girişimcilik Kurslarına Yoğun İlgi
KOSGEB Girişimcilik Kurslarına Yoğun İlgi

KOSGEB Girişimcilik Kurslarına Yoğun İlgi

KOSGEB İl Müdürlüğü’nce yürütülen KOSGEB Girişimcilik Kursları başladı. 2016 yılı itibariyle birçok alanda kursiyere ev sahipliği yapan KOSGEB, 2017 eğitim çizelgesini de oluşturdu. KOSGEB’in ilçelerde kurslarını tamamladığını dile getiren İl Müdürü Lütfu

A+A-

Kars merkez ve ilçelerde yürütülen girişimcilik kursları hakkında bilgiler veren KOSGEB Kars İl Müdürü Lütfullah Aktaş, “Dün itibariyle KOSGEB Girişimcilik Kursları başlamış bulunmakta. Aralık ayı içerisinde yine iki tane kursumuz bulunmakta. Dileyen girişimcilerimiz KOSGEB İl Müdürlüğümüze başvuru yaparak, bu kurslara katılabilirler. Kurslarımızda yoğun bir ilgi var. Bunun öncesinde Kağızman ilçemizde 3 gurup, Sarıkamış ilçemizde 3 gurup, Selim ve Susuz ilçelerimizde de 1’er gurup olmak üzere girişimcilik eğitimlerini geçmiş ay itibariyle tamamladık. İlimiz merkezinde geçen ay ve bu ay ki eğitimlerimiz devam ediyor. Aralık ayının 19’unda başlayacak eğitimlerimizle de ilimizdeki eğitimleri tamamlamış olacağız.” dedi.

‘2017 yılı itibariyle de eğitim programlamamızı yaptık.’ diyen Aktaş, “Sadece KOSGEB bazında toplam 23 sınıfta eğitim düzenlenecek, bunun yanında yine çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarıyla da işbirliği halinde ekstradan eğitimler verilecek. Bu eğitimleri almak isteyen katılımcıların müdürlüğümüze başvuru yapmaları gerekmekte, gelen talebe göre biz eğitim sayısını ve işbirliği yapan sayısını artırabileceğiz.” İfadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.