Köse'den önemli mesajlar

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av.Celalettin Köse, seçim çalışmalarını partiye bugüne kadar hizmet etmiş olan dava arkadaşları ve büyüklerinin de desteğiyle şehrin her bir bölgesinde kesintisiz olarak gerekli dikkat ve özen içerisinde sürdürdüklerini söyledi.

Köse'den önemli mesajlar
AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av.Celalettin Köse, seçim çalışmalarını partiye bugüne kadar hizmet etmiş olan dava arkadaşları ve büyüklerinin de desteğiyle şehrin her bir bölgesinde kesintisiz olarak gerekli dikkat ve özen içerisinde sürdürdüklerini söyledi.

AK Parti’nin Türkiye’nin her bölgesinde var olan, bugüne kadar yaptığı hizmetler ve bundan önce ki seçimlerde aldığı oy oranlarıyla aziz milletin gönlünde taht kurmuş Türkiye partisi olduğunu belirten Köse, “AK Parti, bırakınız kan kaybetmeyi bilakis gerek Gümüşhane’de gerekse ülkemizin dört bir yanında oylarını artırıp yeniden güçlü bir şekilde tek başına iktidara geleceği gün olan 1 Kasım’da ki demokrasi şölenini beklemektedir” dedi.

Bir gazetede yer alan ‘AK Parti Kan mı kaybediyor?’ başlıklı haberi eleştiren Köse, haberin tek yanlı ve objektif değerlendirmelerden uzak olduğunun altını çizerek, “Aziz Gümüşhane halkının gönlünde taht kuran partimizi ve teşkilatlarımızı itibarsızlaştırmaya çalışmak için atılan ‘AK Parti Kan mı kaybediyor?’ başlığının gerçek dışı olduğu; seçim çalışmalarımızda partimize ve milletvekili adaylarımıza gösterilen çok yüksek teveccühle aslında herkesin malumudur. Teşkilatlar olarak;  birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yapılacak olan seçimlerde bırakınız ilimizden iki milletvekili çıkarmayı ülkemizde derece yapmak için partimize bugüne kadar hizmet etmiş olan değerli dava arkadaşlarımızın ve büyüklerimizin de desteğiyle ilimizin her bir bölgesinde çalışmalarımızı kesintisiz olarak gerekli dikkat ve özen içerisinde sürdürmekteyiz” diye konuştu.

Milletvekili adayları Osman Akgül ve Cihan Pektaş’a gösterilen yüksek teveccühün oluşturulmaya çalışılan algının tutmayacağını kendilerine gösterdiğini kaydeden Köse, şunları söyledi: “Aziz Gümüşhaneliler ve değerli Ak Parti gönüllüleri de bilmelidirler ki 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerde çok yüksek oy oranıyla iki milletvekili adayımızda seçilerek ilimize hizmet edeceklerdir.”

BAYRAK ASMA MESELESİ

Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’nda AK Parti’nin de içerisinde bulunduğu dört partinin katılımıyla yapılan toplantıda alınan kararların hiç birisinin AK Parti tarafından ihlal edilmediğini dile getiren Köse, “Kararın, 4. maddesinde siyasi partilerin nerelere ne şekilde bayrak asacakları belirtilmiştir. Biz Ak Parti olarak kararda belirtildiği şekliyle Parti teşkilatımızın ve seçim irtibat bürolarımızın dışında şehir merkezinde hiçbir yere bayrak ve afiş asmadık. Yine kararın 5. maddesinde ‘köy yerlerinde kamu binaları hariç olmak üzere isteyen siyasi partinin istediği yerde propaganda yapabileceğine’ karar verilmiştir. Köy yerlerinde siyasi parti bayrağı asmaya mani bir durum yokken, kendileri köylerde bayrak asamadıkları için Ak Parti gönüllülerinin astıkları bayrakları seçim kurulunda alınan kararı deldiler şeklinde yorumlamak ve bu bayrakları kesmek her şeyden önce hakkaniyete aykırıdır. Biz kendimize yakışanı yaparak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da seçim çalışmalarının centilmenlik içerisinde geçmesine özen gösterip, hiçbir parti aleyhine algı oluşturmaya da çalışmayacağız” ifadelerini kullandı.

MÜZİK YAYINI MESELESİ

Köse, seçim çalışmalarında müzik çalma konusunda da şu açıklamayı yaptı: “Ses ve görüntü kirliliğinin önüne geçip insanlara ve çevreye zarar vermemek için bu konuyu, 21.09.2015 tarihinde aday tanıtım toplantısında ve 04.10.2015 tarihinde ise seçim beyannamemizin açıklanmasında iki ayrı zamanda, ülke gündemine getiren kişi Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU olmuştur. Ancak, ancak her şeye hayır diyen muhalefet partilerinden böyle haklı bir duyarlılığa da olumlu bir tepki verilmemiştir. Şimdi ilimizde ki muhalefet partilerinin, biz müzik çalmayacağız demelerini ve Ak Parti’yi suçlamalarını da Aziz Gümüşhane halkının takdirlerine arz ediyoruz. Şu çok iyi bilinmelidir ki, en az CHP ve MHP kadar Ak Parti ailesi olarak biz de bu vatana sevdalıyız ve son zamanlarda meydana gelen hain terör olaylarından dolayı en az onlar kadar biz de üzülüyoruz. Aziz şehitlerimizin önünde de saygıyla ve minnetle eğiliyoruz”
Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2015, 08:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER