‘Köse İçin Söyle’ görücüye çıktı

Gümüşhane’nin Köse ilçesinde Köse Kaymakamlığı ve Köse İrfan Can Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan ‘Köse İçin Söyle’ klibi sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Gümüşhane’nin Köse ilçesinde Köse Kaymakamlığı ve Köse İrfan Can Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan ‘Köse İçin Söyle’ klibi sosyal medyada büyük beğeni topladı.

İlçenin çeşitli mekanlarında Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Araştırma Görevlisi M.Said Tuğcu ve Mert Mutlu tarafından çekilen ve ilçe merkezinin genel drone görüntüleriyle yayımlanan videoda Köse İrfan Can Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören, müziğe ilgili ve gönüllü öğrenciler Aşık Veysel’den “Uzun İnce Bir Yoldayım”, Neşet Ertaş’ tan “Bahçe Duvarından Aştım” ve Anadolu halkına mal olmuş “Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme” türkülerini seslendirdi.

Evrensel bir dil olan müziği kullanarak Köse ilçesinin ve Yüksekokulun tanıtımını yapmak ve bilinirliğini arttırma amaçlanan projenin koordinatörlüğünü Gümüşhane Üniversitesi Köse İrfan Can Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Eda Tutak ve Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Ramazan Eyüp Gergin’in yaptığı klibin müzik yönetmenliğini Kurtuluş Güner, kamera ve kurgusunu ise Mert Mutlu gerçekleştirdi.

Kısa sürede çok sayıda beğeni ve izlenme alan kliple ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Köse Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat, “Kaymakamlığımız ve Meslek Yüksekokulumuz işbirliğiyle şirin ilçemizin doğal güzellikleri eşliğinde, güzel ülkemizin dört bir yanından gelip gönüllerini ortaya koyarak ilçemize bu tanıtım klibini kazandıran değerli öğrenci kardeşlerim başta olmak üzere, Eda Tutak ve R. Eyüp Gergin hocalarımızın koordinesinde Köse’ye olan sevdalarıyla bu organizasyona emek veren değerli Yüksekokul Müdürümüz ve kıymetli akademisyenlerimize, projenin her aşamasına destek veren çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tüm kurum, personel ve paydaşlarımızla şirin Kösemiz için güzel şeyler söylemeye devam edeceğiz” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2019, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER