Hava Durumu

KOSAB yönetiminden sel mağdurlarına yardım eli

Kestel Organize Sanayi Bölgesi (KOSAB) Yönetim Kurulu, 21 Haziran'da ilçenin 3 ayrı mahallesinde meydana gelen sel felaketinde mağduriyet yaşayan aileler için kolları sıvadı.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2020 22:20
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2020 22:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
KOSAB yönetiminden sel mağdurlarına yardım eli

21 Haziran tarihinde Bursa'ya büyük bir kabus yaşatan sel felaketinin yaralarını sarmaya çalışan Kestel Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, mağdur olan ailelere de desteklerini sürdürüyor.

Kestel ilçesine bağlı Dudaklı, Kayacık ve Narlıdere mahalleleri sel felaketinden büyük yara alırken, 5 vatandaşımız da yaşamını yitirmişti. Olayın yaşandığı ilk dakikadan itibaren süreci yakından takip eden Kestel Organize Sanayi Bölgesi(KOSAB) Yönetim Kurulu, düğmeye bastı.

Kestel Organize Sanayi Bölge Müdür V. Nurettin Uşak ve Kestel Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Bilal Seven...


AİLELERİN YARALARI SARILIYOR
Kestel Organize Sanayi Bölgesi(KOSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hısımcıl, Dudaklı, Kayacık ve Narlıdere mahallelerinde meydana gelen sel felaketinde zarar gören ailelere destek olabilmek amacı ile 5 ailenin buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın, bulaşık makinesi ve televizyondan oluşan beyaz eşya ihtiyaçlarının yönetim kurulu tarafından karşılandığını söyledi.


KESTEL BELEDİYESİ'NE TESLİM EDİLDİ
Sel felaketinden zarar gören tüm ailelere geçmiş olsun dileklerini vurgulayan Başkan Hısımcıl, "Vefat eden vatandaşlarımızın yakınlarına da sabırlar temenni ediyoruz. Temin edilen beyaz eşyalar ailelere iletilmek üzere Kestel Belediyesi'ne teslim edildi" dedi. 

SOSYAL PROJELERİN İÇİNDEYİZ
KOSAB Yönetim Kurulu olarak imkanları ölçüsünde sosyal projelerin içinde yer almaya gayret gösterdiklerini dile getiren Başkan Cem Hısımcıl, "COVID-19 pandemi döneminde Cumhurbaşkanlığımızın  yürütmüş olduğu  "Biz Bize Yeteriz Türkiye" kampanyasına , yine aynı dönemde Bursa Valiliğimiz ile BTSO tarafından başlatılan "Vefa Sosyal Destek" kampanyasına destek olduk. Bundan sonra da katkı koymaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.