GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KORONAYA YAKALANAN SARI YARDIM İSTEDİ

KORONAYA YAKALANAN SARI YARDIM İSTEDİ

Tarih 03 Mayıs 2020, 17:20 Editör Dursun ONUR

TIME GÜNCEL HABER- ABD’de koronvirüs testi pozitif çıkan Giresunlu gazeteci Candemir Sarı, yetkililerden yardım talebinde bulunarak Türkiye’ye dönmek istediğini söyledi.


Bir süredir ABD’nin New York şehrinde yaşayan Giresunlu gazeteci Candemir Sarı’nın yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıktı. Sarı, tedavi için Türkiye’ye gelmek istediğini söyledi.

Gazeteci Sarı, 'Koronavirüs semptomları görülmesi üzerine hastaneye giderek test yaptırdım.Testimin ardından 'Türk sen koronasın' denilerek, hastanede tedavi altına alınmadan eve gönderildim. Ailem Türkiye’de ben ise burada çalışıyorum. Rahatsızlığımın giderek artacağından ve tedavi olma imkanımın bulunmayacağından endişe ediyorum. ABD'deki şartlar tedavi olma şansımı zorlaştırmaktadır. Bu nedenle Türkiye'ye gelmek ve orada tedavimin devam etmesini istiyorum. Bu konuda yetkililerden yardım bekliyorum’ dedi.

SARI’NIN DURUMU İYİ, BÜYÜKELÇİLİK KONUYU TAKİP EDİYOR

Öte yandan, gazeteci Sarı’nın çağrısı üzerine devreye giren AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Öztürk, 'Talebi ivedilikle Sağlık Bakanlığı'na ulaştırdım. Bakanlığımız hasta yakınları ve büyükelçilikle temas kurarak hastanın durumunu değerlendirdiler. Candemir Bey'in durumunun iyi olduğu, tedavisinin takibi için Büyükelçiliğimiz tarafından bir doktorun görevlendirildiği, verilen bilgiye göre endişe edilecek bir durum olmadığı, Candemir Bey için Büyükelçilik'in konuyu yakinen takip ettiği Sağlık Bakanlığı'mıza bildirilmiştir. Hastalığının seyrine göre durumunun gözden geçirileceğini Sağlık Bakanlığı'mız tarafımıza bildirmiştir’ paylaşımında bulundu.

Bu haber 1635 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, şehrin geleceğini planlamak ve geliştirmek amacıyla ...

GEZMİŞ, İDDİALI KONUŞTU!

GEZMİŞ, İDDİALI KONUŞTU! GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- CHP Giresun Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Divan Katip Üyesi Elvan Işık Ge...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi