Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Isparta 27°C
Parçalı Bulutlu
Isparta
27°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Korona Virüs Salgınına Karşı Dezenfekte Çalışmaları 4 Koldan Devam Ediyor

Korona Virüs Salgınına Karşı Dezenfekte Çalışmaları 4 Koldan Devam Ediyor
3 Nisan 2020 17:24
A+
A-

Isparta Belediyesi Korona Virüs salgınına karşın şehirdeki dezenfekte çalışmalarına taviz vermeden devam ediyor. Şehrin her bir noktasında vatandaşların ortak kullanım alanlarında, İşhanlarında, mahallelerde, sokaklarda, sağlık merkezlerinde, kamu kurum ve kuruluşlarında dezenfekte çalışmaları aralıksız sürüyor.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda çalışmalarına dört koldan devam eden belediye ekipleri mahallelerde de genel dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Her gün mahallelerde dezenfekte çalışması gerçekleştiren, cadde ve sokakları sabunlu ve ilaçlı su ile yıkayan belediye ekipleri büyük bir gayretle çalışmalarına devam ediyor.

Mahallelerde yapılan çalışmaların yanı sıra ekipler Şehir Hastanesi ve çevresi, sağlık merkezleri, Pazar yerleri, KYK yurtları ve çevresi gibi alanlarda da çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Yine bunun yanı sıra şehirdeki otobüs durakları, halk otobüsleri, otogar, tuvaletler, çeşmeler, çöp bidonları, resmi kurum ve kuruluşları, pasajlarda da aralıksız dezenfekte çalışmaları kesintisiz devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.