GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KÖRLE YATAN ŞAŞI KALKARMIŞ

KÖRLE YATAN ŞAŞI KALKARMIŞ

Tarih 30 Mart 2015, 11:53 Editör Dursun ONUR

TIME ÖZEL ANALİZ HABER- El atına binen tez inermiş' diye bir deyim var. Olay aslında budur.
Aksu deresinde yüzenin sonu selamet değilmiş.
Görüldü, test edildi, onaylandı.
Özdeyiştir.
Siyaseten yorumlayın.
Körle yatan şaşı kalkarmış.
Bütün mesele bu.
İşin sıırı yani.
Anlayana.
Uzun lafın kısası...
Önseçimde düş kırıklığı yaşayan mevcut milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu ile İl eski Başkanı Eşref Karaibrahim'ın muhasebe yaptıkları söyleniyor.
İş işten geçti ama özeleştiri yaptıkları savunulan sandığın kaybedeni her iki ismin de bu saatten sonra yapacağı veya yaptığı muhasebenin hiç ama hiç karşılığı olmadığı sır değil.


Giresun'da 7 Haziran için milletvekili adaylarını belirlemek üzere üyelerin katılımıyla hakim denetimde yapılan CHP'nin önseçiminde mevcut milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu ile İl eski Başkanı Eşref Karaibrahim şoke oldu.

AKSU'NUN BEKTAŞOĞLU TAKINTISI GERİ TEPTİ

Önseçinde yarışan 11 milletvekili aday adayı arasında yer alan ve Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun A planı olarak Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahim'i olmazsa B planı olarak mevcut milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu'na verdiği açık destek üyelerin sağduyusuna takıldı. Bektaşoğlu'nun sandıktan ilk sırada çıkmaması çin yoğun kulis yapan Aksu, umduğunu bulamadı.

Aksu'nun üzerine oynadığı mevcut milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu sıralamada ikinci sırada yer alırken, İl Başkanı Eşref Karaibrahim ancak 7. olabildi.  

BİZ NERDE YANLIŞ YAPTIK?

Deyim yerindeyse önseçim sonuçlarından sonra kabuğuna çekilen Selahattin Karaahmetoğlu ve Eşref Karaibrahim'in' Biz nerde yanlış yaptık  yahu' dercesine muhasebe yaptığı ifade ediliyor.

AKSU'YU SIKINTILI GÜNLER BEKLİYOR

Öte yandan Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun şeksiz şüphesiz arka çıktığı ve dahası yandaş ellerle açıktan oy istediği her iki ismin umduğunu bulamaması sürpriz olarak karşılanmazken, Aksu'nun parti üzerindeki etkinliği tartışmaya açıldı. CHP tabanının artık bu saatten sonra yeni bir yol haritası izleyeceği ve 8 Haziran'dan sonra hesaplaşmaya hazırlandığı iddia ediliyor.



Bu haber 2396 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Sağlık & Yaşam

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN GİRESUN TIME YENİ YIL MESAJI –Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bulancak Belediye Başkan adayı Necmi Sıbıç’tan yeni yıl...

İYİ SENELER

İYİ SENELER GİRESUN TIME YENİ YIL MESAJI- AK Parti Giresun Belediye Meclis Üyesi Av. Nuri Karaman’dan yeni yıl mesajı.
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi