Dr. Haydar Dümen Korkularınızın üzerine gidin
HABERİ PAYLAŞ

Korkularınızın üzerine gidin

Bazı erkekler mastürbasyona takılıp kalıyor, yılları böyle geçiriyor. Kız arkadaş edinemiyor, evlenemiyor. Belli yaşa gelince korkuları daha da büyüyor. Beyler, geç olmadan harekete geçip korkularınızın üzerine gidin. Kadınlar sizi korkutmasın, onlarla mutlu olacak, yuva kuracaksınız.

Kız dayanamıyor

24 yaşındayım, bir kız arkadaşım var ve çok güzel bir birliktelik yaşıyoruz. Fakat boşalamıyorum. İlişkimiz çok uzun sürüyor ve sevgilim dayanamıyor. Bana bir çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, bana öyle geliyor ki, gereğinden fazla mastürbasyon yapmışsın. Orgazm olma sistem ve kapasitesini mastürbasyona göre programlamışsın. Kadına geçişte zorlanıyorsun. Kuşkusuz zamanla düzelecek. Ancak biraz fantezilerle beynini kamçıla.

Haberin Devamı

Hamile kalır mıyım?

20 yaşındayım. Kızın biriyle adet gününde ilişkiye girdim. İlişkiye girdikten 10 gün sonra kızdan “Midem bulanmaya başladı” diye haber geldi. Çok korkuyorum, hamile kalmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, sana müjdeler olsun, kız arkadaşın hamile değil. “Nasıl?” diye mi soruyorsun. Çünkü hamilelikte mide bulantısı 10 gün içinde olmaz. Genellikle süresi 1-2 aydır. 10 günlük olanlar ‘Psikolojiktir’ diye düşünüyorum ve noktalıyorum. Bu verilere göre hamile değildir ancak ‘Hamile olmaması gerekir ama kesinlikle gebe değildir’ diyemiyorum. Biraz bekleyin, şansınıza dua edin. Şans sizden yana olsun.

Korkuyu yenemiyorum

26 yaşındayım. İlk kez genelevde çalışan bir kadınla birlikte olmak istedim, başarısız oldum. Bu zamana kadar cinsel arzularımı tatminle giderdim. Birkaç deneyimim daha oldu ve kadınlardan uzaklaştım. İçimdeki korkuyu yok edemiyorum. Yol gösterin.

CEVAP

Okurum, genelevde cinsel birleşme sağlanması zordur. Bu bir kural. Kadınlardan uzak durman senin psikolojinin cinsel yanını adeta kilitlemiş. Kadınlara yaklaşman pek kolay değil. Çünkü içinde büyüttüğün o dağ gibi korkuyu aşamayacaksın.

Korku ve heyecanın olduğu yerde sertleşme sorunu ortaya çıkar. Sertleşmeme bir zaman dilimi sonucunda koşullanmaya dönüşür. Artık orada iradenin sözü geçmez. Penisin dediği olur. Tedavisi: Evlenmem. Çıkacak sorunlar çözülür. Korkulacak da bir sorun çıkmaz.

Haberin Devamı

Mutlu eder miyim?

18 yaşındayım. Hiçbir kızla ilişkiye girmedim. Eşimi mutlu edebilir miyim? İlişkiden anlamasam bile beni sever mi?

CEVAP

Okurum, önce kadına nasıl davranacağını, sonra onları nasıl seveceğini yani ruhlarına nasıl sesleneceğini öğreneceksin. Geç kalmış değilsin. Ama öğreneceğin daha önemli şeyler var. Bu da seni hayata hazırlayacak olan bilgi, yetenek ve ustalıklar demetidir. Önce bunlara ağırlık ver. Flörtle işe başla. Duygusal ilişkilerin seni sürüklediği yerde, karşındakine zarar vermeyecek bir sosyal ortamda fırsat bulunca da cinsel birleşmeyi denersin. Bana göre 1-2 yıl daha bekle. Geçen zaman kayıp listesine girmez. Ama daha da uzun süre beklemek doğru değildir. Hadi bakalım, kolay gelsin. Bu işler zordur.

İlişkiye girdik

Nişanlımla ilişkiye girdik. İlk başlarda o korunuyordu, sorun yoktu. Daha sonra ben doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. İlişkiye girdik, vajinama boşaldı. Hamile olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, belki olabilir.

Erken boşaldım

23 yaşındayım, sevgilimse 18 yaşında. Bir ay önce iki kez ilişkiye girdik. Vajinaya girmemle boşaldım. Bana yardımcı olun.

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, yardıma ihtiyacın yok. Heyecanlanınca böyle olur. Önce kafaya takma. Sürekli bir kız arkadaşın olunca ve evlilik koşulları oluşunca ya da evlendiğinde aradan birkaç ay geçtiğinde yine erken boşalman devam ediyorsa tedavi ederiz be yavrum.

Baba olur muyum?

21 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç cinsel ilişkiye girmedim. Penisim 11 santim. Sizce cinsel hayatım penisimin küçük olmasından etkilenir mi? Çocuğum olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, etkilemez ve çocuğun da olur. Yeter ki sen kompleks yapma. Bu nedenden dolayı kendine olumsuzluklar, çekingenlikler aşılama. Bunun yanında kız arkadaşların ya da kadınlara karşı etkinlik kuracağın yeteneklerini geliştir. Fiziksel ve ruhsal gücünü estetik değerlerle birleştirir. Yaratıcı bir kimlik kazansan, bir de güzel konuşup şiir okusan, bunlar santimetresi ne olursa olsun, penisin önüne geçer.

Acı ve sızlama oluyor

19 yaşında kızım. Her ilişkiye girdiğimde vajinamda yanma, acı ve sızlama oluyor. Bunu sevgilime söyleyemiyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, mantar ya da vajinitis olayından söz ediyorsun. Sevgiline söylemene de gerek yok. Ama bir uzmana gidip tedavi olmana gerek var.

Zararı var mı?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla sevişiyorduk ve sevgilim vajinasının üzerine boşaldım. Bunun bir zararı var mı?

CEVAP

Okurum, bilemem ki. İşin sırrı senin spermle kızımızın yumurtasında gizli. O keratalar da sır vermiyorlar. Gizli kapaklı dehlizlerde buluşuyorlar. Bir de çok küçükler gözle de görülmüyorlar. Dışarıya dökülmüş. İçeride yumurta daha anasından doğmamış yani yumurtalıktan çıkmış mı, çıkmamış mı onu da bilmiyoruz. Şu anda ben de senin gibiyim. Bekleyip göreceğiz. Ancak yüzde 99 olasılıkla gebe değil.

Acı öyle çok ki

25 yaşında kızım. Nişanlımla birlikte olmak istedik. Canım çok acıdı, devam edemedim. Bu beni endişelendiriyor. Evlendiğim zaman da acı hissedecek miyim?

CEVAP

Kızım, acılar halledilir. İlk birleşmeler sorunludur. Bir alışkanlık dönemini göze almanız gerekir. Erkeğin de ona göre davranmalı. Orta yol düzlüğe çıkaracak.

Böyle soru yok!

Orgazm olamıyorum

20 yaşında kızım. Sevgilim boşalmam gerektiğini söylüyor. Bunu yaşamadım. Boşalamamak sorun mu?

CEVAP

Sevgili yavrum, kızların kendisini tanıması gerekir. Ancak senin boşalma dediğini iki türlü yorumlayacağım. Orgazm yerine boşalma kullanılıyor. Boşalma deyince de erkeklerdeki meni gibi bir şeyin geleceğini sanıyorlar. Kadınlarda ıslanmanın dışında bir şey gelmez. Orgazm, yaz sıcağında, susuzlukta bir bardak buzlu limonata içerken damak zevkini alır, bu zevk yükselir.

Yani yarıda kesersen olmaz. Bir doyum noktasında bardağı yerine koyarken insan “Oh” der. İşte bu ohu diyebilmek orgazmdır. Senin takıldığın nokta orgazm olacağım mı, olmayacağım mı? Kızım, takılmış kendini denetliyorsun. Böylece konsantrasyon bozuluyor. Rahat ol yeterli.

Günün soruları

Nasıl yaklaşayım?

22 yaşındayım, kız arkadaş edinemedim. Çok çekingenim. Kızlara nasıl yaklaşmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, plaja gittin, denize gireceksin. Yapman gereken üstündekileri çıkarmaktır. Aynen onu yapacaksın. Çekingenliğini striptiz yapar gibi çıkarıp atacaksın. Çünkü tümünü birden çıkaramazsın. Sana 6 ay-1 yıllık süre tanıyorum. Mutlaka arkadaş edin. İnsanları tanı. Kızları asla cinsellik objesi olarak düşünme. İnsan ve arkadaş olarak düşün. Kızlar kaçmaz. Arkadaşlık kurulunca beğeni oluşur. Beğeni genellikle flörte dönüşür. Flörtten sonrası Allah kerim.

Tahammülüm kalmadı

30 yaşındayım ve ilişkiye girmedim. Evlenmeye korkuyorum. Kızları gördüğüm zaman dayanamıyorum. Çok istekliyim. Kızlara yaklaşınca nefesim kesiliyor. Günde 4 kez mastürbasyon yapıyorum. Artık tahammülüm yok. Yardımcı olun.

CEVAP

Okurum, yeter be. Her bakımdan uzatmışsın. Neredeyse yarı yaşa gelmişsin. Yani cinselliğin en güzel yıllarının yarısı. Geçirdiğin zamanı mastürbasyonla boşa harcamışsın. Kızlarla arkadaşlık kuramıyorum. Peki ben ne yapayım? Evlen.

Ondan sonra çıkabilecek sorunlardan çaresine bakarız. Daha da zaman geçirme. Sonunda kadına geçişte bir hayli zorlanırsın. Gül gibi karın odadayken sen banyoda mastürbasyon yaparsın. Bilmiş ol, benden söylemesi.

Günün sözü

Ölümsüz aşklar efsaneler ve sanatta yaşar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder