Körfez’de Çözüm Odaklı Çalışma

Körfez Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde farklı noktalarda aynı anda çalışma yürütüyor. Yetkililer eksikliklerini hızla gidermek için üstün gayret gösteriyoruz” dedi.

Körfez Belediyesi tarafından tarafından ilçe genelinde yürütülen hizmet seferberliği devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri hazırlanan takvim çerçevesinde ilçenin dört bir yanında çalışma yürütüyor. Ekipler son olarak İlimtepe, Şirinyalı, Hacı Osman ve Güney Mahallesi’nde eş zamanlı çalışma yürüttü.

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK

İlimtepe bölgesinde mazgalları yenileyen ekipler, Şirinyalı Mahallesi ve Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi’nde kaldırımları yeniledi. Zarar gören parkeleri de değiştiren ekipler, Güney Mahallesi’nde de benzer çalışmayı gerçekleştirdi. Yetkililer, “Fen İşleri ekiplerimiz, tretuvar, parke, yol açımı başta olmak üzere ilgili altyapı çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817