• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Koray Aydın'dan tarihi 'Akşener' çarkı!

Yeniakit Publisher
2017-08-22 15:31:00 - 2017-08-22 23:03:30

Koray Aydın, tarihi bir çarka imza attı. Aydın, MHP'de olağanüstü kurultay tartışmalarının yaşandığı dönemde "FETÖ destekliyor" dediği Meral Akşener'in partisine katılacak. Aydın’ın bu kararı paralel yapının yeni bir oyunu mu sorusunu akıllara getirdi.

Meral Akşener öncülüğündeki MHP'li muhaliflerinin yeni partisinde, teşkilatın Koray Aydın'a emanet edileceği haberi siyasette tarihe geçen bir çark etme kararı oldu. Meral Akşener’in paralel yapı tarafından desteklendiğini söylediği sözlerden aylar sonra basın açıklaması yapan Aydın, “Rahat olanları, rahatsız etmeye geliyoruz" dedi.

Aydın, MHP’de olağanüstü kurultay tartışmalarının olduğu dönemde Akşener’e paralel yapının destek verdiğini söylemişti. MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin bir adayı FETÖ’nün desteklediği açıklamalarının sorulması üzerine Aydın “Soruyu dolandırmaya gerek yok. Bu konunun muhatabı ben değilim. Bu konunun muhatabı ortaya çıktı. O kesim bir arkadaşımıza destek verdiği açıktır. Biz de bunu görüyoruz ama kendisi cemaatçi mi değil mi onu bilemem. Bu her kesimden siyasi destek alma olarak da açıklanabilir ama bu sorunun muhatabı kendisidir" ifadelerini kullanmıştı.

GÜLEN'İN SİYASİ FİGÜRÜ

MHP lideri Devlet Bahçeli muhalif adaylar için söylediği "Bunların içinde birisi var ki gelecekte hepiniz göreceksiniz, durumu Fethullah Gülen hareketinin siyasi figürü olarak MHP’de görevlendirme meselesidir. Bu da ne ona ne de bir başkasına fayda getirmez. Herkes aklını başına alsın” demişti. Bahçeli cephesinden Bahçeli'nin suçladığı ismin Meral Akşener olduğu iddia edilmişti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23