Köprübaşı Mahallesi Muhtar Adayı Sahaya İndi

Fatma Demir, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Köprübaşı Mahalle Muhtar adayı seçim çalışmaları için sahaya indi.

Köprübaşı Mahallesi Muhtar Adayı Sahaya İndi


Son güne kadar kapı kapı dolaşıp Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip çözüm üreteceğiz. Adaylığım öncesinde Mahalle Başkanlığı görevini yürüttüğüm için Muhtar görevinde zorluk çekmeyeceğime inanıyorum.

Öncelikle eşimin, ailemin ve ardından yakın çevresi ile kadınların onay ve desteğiyle Köprübaşı Mahallesinden aday olmaya karar verdiğini, kadının toplumdaki yeri ve önemiyle yaşamın her alanında başarılı olduğunu, kadınların toplumsal sorumluluğunun her geçen gün arttığını vurgulayan Demir, Kadının var olduğu yerde başarı ve toplumsal paylaşma yaşam düzeyimize de yansır.

İlçenin Kadın muhtar adayı olarak azaları belirleyerek ekip anlayışı içerisinde seçim çalışmalarına başladık. Kalıplaşmış zihniyeti yıkmak için, bayanlarında siyasette kendini göstermek ve Hendek’teki kadınların önünü açmak ve ilçemiz kadınları temsilen Köprübaşı Mahallesi muhtar adayı oldum.

Çevremin büyük desteğini alarak özellikle sosyal medyada destek her geçen gün büyüyor.

#MahalleyeHanımEli hashtagı ile ilgi odağı olduk.

Mahalle sakinlerine hizmet etmek için aday olduğunu açıklayan evli ve 2 çocuk annesi Fatma Demir, mahalle sakinlerini ve özellikle de mahalle sakinlerini ziyaret ederek seçim çalışmalarına başladığı belirterek, "Mahallemdeki bayanların sesi olmak istiyorum. Seçildiğim taktirde; işlerini yürütmekte karşılaştıkları sosyal çekinceleri aşamayan kadınlarımıza çok büyük bir kolaylaştırıcı unsur olacağıma inanıyorum. Kadın ve erkeğin yönetim tarzı arasındaki farkındalığı ortaya koyacağıma inanıyorum. ilçemizdeki ilgili kamu-kurum ve kuruluşlarımızla görüşerek sorunun adresi değil, çözümün adresi olmaya çalışacağım.

Kadının yeri; üniversitelerdir, tiyatrolardır, fabrikalardır, olimpiyatlardır, iş dünyasıdır, siyasettir. Kadının yeri nerede olmak istiyorsa orasıdır şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2018, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184