|

15 Temmuz Şehitler Köprüsü yayalara açılmadı

FETÖ'cü hainlerin 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminin ikinci yıl dönümüne Türkiye'nin dört bir yanında anma programları düzenlendi. İstanbul'daki törenlerin merkezinde yer alan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne yüz binlerce vatandaş akın etti. Programın ardından köprüden yaya olarak geçmek isteyenlere Emniyet güçleri izin vermedi. Emniyet kaynaklarından konuyla ilgili edinilen bilgide 'köprünün statiği' vurgusu yapıldı.

Yeni Şafak ve
23:46 - 15/07/2018 Pazar
Güncelleme: 23:52 - 15/07/2018 Pazar
Yeni Şafak
15 Temmuz'un hain darbe girişiminin 2. yıl dönümünde yüz binlerce vatandaş köprüdeki anma törenine katıldı.
15 Temmuz'un hain darbe girişiminin 2. yıl dönümünde yüz binlerce vatandaş köprüdeki anma törenine katıldı.

FETÖ'cü hainlerin askeri darbe girişiminin 2. yıl dönümünde İstanbul'daki etkinliklerin merkezi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü oldu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı etkinlik kapsamında yüz binlerce vatandaş köprünün orada kurulan özel alana geldi.

Erdoğan'ın konuşmasının ardından törenler sona ererken, bazı vatandaşların trafiğe kapalı olan köprüden geçmek istediği ancak polislerin bu izin vermediği görüldü.

Konuyla ilgili emniyet kaynaklarından edinilen bilgide, daha önce köprünün statiğine uygun olmadığı için vatandaşların Avrupa yakasına yaya olarak geçişlerine izin verilmeyeceğinin duyurulduğu hatırlatılarak, etkinlik sonrası ısrarla köprüden geçmek isteyen vatandaşlara geçiş için izin verilmediği bildirildi

#İstanbul
#Köprü
#15 Temmuz darbe girişimi
6 yıl önce