Büyükçekmece sahilinde yürüyüş yapan kadın, bir kadının cansız bedenine rastladı - Son Dakika
3.Sayfa

Büyükçekmece sahilinde yürüyüş yapan kadın, bir kadının cansız bedenine rastladı

İstanbul Büyükçekmece sahilinde bir kadının kıyıya vurmuş halde cansız bedeni bulundu. Sahilde yürüyüş yapan bir kadının dikkatini çeken bedenin farklı bölgelerindeki morluklardan yola çıkan polisler, cinayet şüphesi üzerinde duruyor.

24.02.2020 12:57  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükçekmece'de sahilde yürüyen bir kadın, deniz kenarında bir cansız bedene rastladı. Baş ve kol kısmında darp izleri olduğu görülen cansız bedenin kimliği ise henüz belirlenemedi. Cinayet şüphesi üzerinde duran polis ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.

SAHİLDE GEZERKEN CANSIZ BEDENE RASTLADI

Büyükçekmece Güzelce sahilinde köpeğiyle yürüyüşe çıkan kadın, sahilde cansız bedene rastladı. Büyük şok yaşayan kadın, olayı hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle kadının hayatını kaybettiği öğrenildi. İlk incelemelerin ardından cansız bedenin baş ve kol kısımlarında darp izlerine rastlanıldı. Cinayet şüphesi üzerinde duran polis ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı. Üzerinden kimlik çıkmayan cansız bedenin kime ait olduğu belirlenemedi.

Büyükçekmece sahilinde yürüyüş yapan kadın, bir kadının cansız bedenine rastladı

"KIYIYA VURMUŞ CANSIZ MANKEN OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM"

Sahilde, cansız bedene rastlayan Dilek Alp, cansız bedeni önce cansız manken sandığını söyleyerek, "Köpeklerimi gezdiriyordum bu sırada yerde bir şey gördüm. Kıyıya vurmuş cansız manken olduğunu düşündüm. Daha sonra yanına geldiğimde cansız bir beden olduğunu gördüm. Hemen polis ekiplerine haber verdim. Bedenin üzerinde darp izleri vardı. 45-50 yaşlarında yabancı uyruklu bir kadın olduğu düşünülüyor. Ben de çok korktum görünce" diye konuştu.

Büyükçekmece sahilinde yürüyüş yapan kadın, bir kadının cansız bedenine rastladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Büyükçekmece sahilinde yürüyüş yapan kadın, bir kadının cansız bedenine rastladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • insan: ülkede insanlar geçinemez yaşayamaz halde hayat çok pahalı herkes borç batak içinde bunalımda sadece yardım alan suriyeliler rahatlar her yerde siğortasız ucuza çlş türkler aç işsiz kalıyor bu gidişat çok vahim 7 3 Yanıtla
  • tan gürkan: devletin koruması yeterli mi yeni soru 0 2 Yanıtla
  • tan gürkan: korunma alınmalı 0 2 Yanıtla
    fenerli: korunma nasıl veriliyor biliosun dimi ya öldürülünce ya komaya sokulunca buda devletin kanunu işte 0 0
  • tan gürkan: türkiyede insan hayatı ucuz son örnek depremde kerpiç binalar 2 0 Yanıtla

Advertisement