KOOPERATİF BAŞKANLARINDAN VE MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Hendek Çakallık Mahallesi, Çamlıca Yolunun tamamlanarak asfaltlanmasının ardından Çamlıca Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeleri, Çamlıca Minibüsçüler Kooperatifi Yönetimi ve Çakallık mahalle muhtarı Coşkun Samur teşekkür ettiler.

KOOPERATİF BAŞKANLARINDAN VE MUHTARDAN TEŞEKKÜR


Çamlıca yolu üzeri Çakallık Deresi mevkiinde yapılan yol genişletme ve Köprülerin tamamlanmasının ardından sıcak asfalt döküldü.

Yol genişleme ve sıcak asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından Kooperatif Başkanları ve Çakallık Mahallesi Muhtarı yaptıkları ortak açıklama ile emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Kooperatif Başkanları ve Çakallık Mahallesi Muhtarı ortaklaşa yaptıkları açıklamada “Yolun yapımında emeği geçen başta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şenay Sakal’a, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye, MHP Hendek Belediye Meclisi Üyesi Hüdaverdi Bahadır’a,Hendek Belediye Meclis üyesi Mahmut Nedim Alkan’a, Daire başkanlarına, köprü, yol ve asfalt çalışmalarında görev alan tüm ekibe ve yolun açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2017, 18:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184