Büyük Torbalı

Kooperatif başkanından önemli açıklamalar

SS Torbalı Metropolis Şehir İçi Motorlu Taşımacılık Kooperatifi Başkanı Veysi Güner, şehir içi dolmuş seferlerinin iptal edilmesiyle ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu. Güner, iptal kararını sadece UKOME komisyonu tarafından verileceğini ifade etti

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Kooperatif başkanından önemli açıklamalar
374 Görüntüleme
03 Temmuz 2020 - 17:03
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

1999 yılından itibaren ilçe merkezinde yolcu taşımacılığı yapan şehir içi dolmuş seferleri, cuma günü mahkeme kararıyla iptal edildi. Geçtiğimiz yıllarda da mahkeme kararıyla yolcu taşımaları yasaklanan şehir içi dolmuş şoförleri iptallere karşı dava açarak haklarını geri almıştı. SS Torbalı Metropolis Şehir İçi Motorlu Taşımacılık Kooperatifi Başkanı Veysi Güner, 25 şehir içi dolmuşunun seferlerinin iptal edilmesiyle ilgili suskunluğunu bozdu. Güner, ” UKOME kararıyla 6 ay önce İzmir otogar ve köy dolmuşları ilçe merkezinde sefer yapmaya başladı. Biz daha önce bu durumun sıkıntı yaratacağını belirterek dava açtık ve kazandık. Yine aynı durumla karşı karşıyayız” dedi.
İPTALE KARŞI DAVA AÇACAKLAR
Veysi Güner, konuşmasının devamında şehir içi dolmuş seferlerinin sadece UKOME komisyonunun aldığı karar ile durdurulacağını vurgulayarak “Bizim seferlerimiz ancak UKOME komisyonu üyeleri ve başkanının alacağı ortak karar ile durdurulabilir. Ancak bize cuma günü bir mahkeme tebliği geldi ve ertesi gün seferlerimiz iptal edildi. UKOME kararında sefer saatlerimiz ve güzergahlarımız yazılı olmasına rağmen mahkeme kararıyla seferlerimiz durduruldu. 25 araç da çalışan şoför arkadaşlarımızı ekmeğinden ettiler. Kararın bozulması amacıyla mahkemeye başvuruda bulunacağız. Daha öncede benzer durumlar yaşadık ve açtığımız karşı davalarda kazanan biz olduk” ifadelerini kullandı. Kooperatif Başkanı ilçe merkezindeki araç yoğunluğunun ise 6 ay önce yürürlüğe giren UKOME kararıyla olduğunun altını çizerek “UKOME kararıyla 189 araç ilçe merkezinden geçmeye başladı. Birçok şoför güzergahını terk ederek ring yapıyor. Durum böyle olunca trafikte duraksamalar yaşanıyor” diyerek sözlerini noktaladı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web