SON DAKİKA

Konya’da bir kişi silahla yaralandı! Gerçek sonra ortaya çıktı

Konya’da akşam saatlerinde gelen bir ihbar polis ve sağlık ekiplerini harekete geçirdi. Arkadaşını silahla yaralayan şüpheli önce polisi aradı ardından hastanenin yolunu tuttu. Gözaltına alınan şüpheli arkadaşını yanlışlıkla vurduğunu iddia etti.
Güncelleme: 28 Eylül 2019, C.tesi - 07:30
Olay akşam saatlerinde Selçuklu ilçesi Ankara Caddesi üzerinde bulunan 15 Temmuz Milli İrade ve Birlik Parkı’nda meydana geldi.

İddialara göre polisi arayan bir kişi parkta silahla yaralanan birinin olduğu ihbarında bulundu.

Olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri yaralıyı bulamayınca ihbarcıyla iletişim kurdu. İhbarcı, 42 FIB 12 plakalı cipi ile yaralıyı hastaneye kendisinin götürdüğünü söyledi.

Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Ekipler, iki bacağından yaralanan Mehmet G’yi tabanca ile vuran şüphelinin hastaneye getiren arkadaşı Ali A. olduğunu tespit etti.

Gözaltına alınan şüpheli Ali A. arkadaşı Mehmet G’yi araç içerisinde yanlışlıkla tabanca ile vurduğunu iddia etti. Hayati tehlikesi bulunmayan yaralı Mehmet G. ise arkadaşı Ali A’dan şikâyetçi olmadı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Konhaber.com

Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler