0105 Anna-kristiina eduskunnassa.jpg
Paikallisuutiset, Uutiset

Anna-Kristiina Mikkonen kysyi Savonlinnan alueen sotepalveluista

Savonlinnalainen kansanedustaja Anna-Kristiina Mikkonen (sd) jätti 16. huhtikuuta kirjallisen kysymyksen Savonlinnan alueen lakisääteisten sotepalveluiden karsimisesta.

0105 Toritupa.jpg
Paikallisuutiset

Torikahvila Kauko Pesonen on nyt Toritupa


Kauko Pesonen on pitänyt torikahvilaansa 1970-luvulta lähtien. Keväällä hän myi kahvilansa taatuille yhteistyökumppaneille, Savonlinnan Sokerileipomon Marko ja Mika Silvennoiselle.

IMG_0416_kuvassa_asukas Laila_Innanen_esitteli_tiloja_eLive_markkinointiassistentti_Sanna_Haikoselle_MEDIA-1.jpg
Paikallisuutiset, Yritysuutiset

Uusi kumppanuus ikääntyneiden hoidon teknologisessa kehityksessä

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa ja terveys- ja hyvinvointiteknologiayritys eLive Ecosystem Oy ovat aloittaneet yhteistyön edistääkseen uusien teknologisten ratkaisujen käyttöä ikääntyneiden hoidossa.

Matkalla pohoiseen.jpg
Paikallisuutiset

Perjantaina Kulttuurikellarilla kuullaan Helismaata ja Vainiota

Oopperalaulaja Raimo Laukka ja harmonikkataiteilija Jarmo Tinkala järjestävät tulevana perjantaina Matkalla pohjoiseen -konsertin Kulttuurikellarilla kello 19.Repe Helismaan ja Junnu Vainion laulujen…
evzen-sobek-sarjasta-sinista-elamaa-2009..jpg
Paikallisuutiset

Historiallisen laaja kattaus tšekkiläistä valokuvaa Savonlinnan museon näyttelyssä


Tšekkiläistä valokuvataidetta laajasti esittelevässä (Epä)tavallinen elämä -näyttelyssä on mukana lähes 20 merkittävää tšekkiläistä valokuvaajaa ja teoksia noin 150 kpl. Näyttelyn tuottaa Vuoden museoksi viime vuonna valittu Riihisaari – Savonlinnan museo, ja sen kuratoi palkittu valokuvaaja ja Tšekin ammattivalokuvaajien järjestön puheenjohtaja Jan Pohribný.

2404 Sairaalakuva.jpg
Paikallisuutiset

Hallituksen sairaalalinjaus jättää monia asioita auki

Petteri Orpon (kok.) hallitus linjasi viime viikolla kehysriihineuvotteluiden päätyttyä sairaaloiden, päivystyksen ja erikoissairaanhoidon työnjaosta, vaikka sen piti tapahtua vasta toukokuussa.

Kulmuni ja keskustalaiset.jpg
Paikallisuutiset

Suomen ei pidä olla EU:n mallioppilas

EU-vaalit järjestetään 6.-9. kesäkuuta, jolloin parlamenttiin valitaan kaikkiaan 800 jäsentä, Suomesta 15. Suomi saa näissä vaaleissa yhden lisäpaikan, jota luonnollisesti kaikki puolueet havittelevat itselleen.

Lotta Tuominen ja Maija Kuvalainen.jpg
Paikallisuutiset

Euroopan unionissa tarvitaan myös nuoria meppejä

Vasemmistoliiton eurovaaliehdokkaat Maija Kuivalainen ja Lotta Tuominen pistäytyivät lauantaina tapaamassa äänestäjiä.Tuominen on kotoisin Mikkelin Ristiinasta ja Kuivalainen Pieksämäeltä. Molemmat…
OK automyyjät.jpg
Yritysuutiset

O.K. Auto on nyt myös Savonlinnassa


Helmikuun alusta O.K. Auto Oy on palvellut asiakkaita myös Savonlinnassa Satelliittikadulla, kun O.K. Auto Oy solmi alkuvuodesta aiesopimuksen Ajanvaunu Oy:n autoliiketoimintojen ostamisesta.

Rengaspajan Jouni Hämäläinen.jpg
Yritysuutiset

Renkaiden vaihdossa ajoitus on tärkeintä

Vanhan sanonnan mukaan huhtikuu on kuukausista julmin. Tänä vuonna olemme saaneet sen totta totisesti tuntea. Viime lauantainakin auton katolle oli yön aikana kertynyt aikamoinen lumikinos ja Savonlinnan keskustan tiekin olivat heti aamusta aika pöpperöisessä kunnossa, vaikka aurat toki olivat liikkeellä jo aamuvarhaisesta.