Büyük Torbalı

Konuşma ve işitme engelli genç, 15 gündür kayıp

Türkiye’nin dört bir yanında yaşanan çocuk kayıpları birçok aileyi tedirgin ederken Torbalı’da da 15 gündür 18 yaşındaki bir gençten haber alınamıyor. Hem sağır hem dilsiz olan 18 yaşındaki Uğur Emol, 25 Eylül tarihinden bu yana kayıp.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Konuşma ve işitme engelli genç, 15 gündür kayıp
369 Görüntüleme
10 Ekim 2018 - 10:57
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

TORBALI hafta sonu kayıp ihbarı yapılan 11 yaşındaki Furkan Kiraz’ın ertesi gün ortaya çıkması ile derin bir nefes alırken bir kayıp haberi de Taşkesik’ten geldi. Taşkesik Mahallesi’nde 18 yaşındaki bir genç kayboldu. 25 Eylül tarihinden bu yana kayıp olan işitme ve konuşma engelli Uğur Emol, her yerde aranıyor. Emol ailesi tarafından her yerde aranan gençten 15 gündür haber alınamıyor. Arkadaşları ve akrabaları genç çocuğu bulmak için sefer olurken, ailesi başına kötü bir şey gelmiş olmasından edişe ediyor.

AİLE PERİŞAN DURUMDA

15 gündür çaresizlik içerisinde Uğur’u aradıklarını söyleyen Baba Ramazan Emol, “Perişan durumdayız. Hiçbir sorunumu yoktu. 24 Eylül tarihinde kızımın Bursa’da düğünü vardı. Oraya gittik ve düğünden geri döndük. O zamana kadar her şey normaldi. Fakat, 25 Eylül günü işten eve geldiğimde oğlumu göremedim. İlk başta dışarıda geziyordur diye düşündüm. Fakat gün içerisinde hiç eve gelmedi. O tarihten bu yana oğlum kayıp. Başına ne geldi ne olduğunu hiç bilmiyorum. Lütfen gören olursa haber etsin. Sağır ve dilsiz olduğu için kendini tam ifade edemiyor olabilir. Çok endişeliyiz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web