Kongre Öncesi Saflar Netleşiyor

Cumhuriyet Halk Partisi' nin 7 Ocak Pazar günü yapılacak İl Kongresi’ ndeki tavrı merak edilen ve kongrede kilit rol oynaması beklenen Yalı Demokrasi Platformu kararını verdi.

04 Ocak 2018 - 21:29

Pazar günü gerçekleşecek CHP İl Kongresi' ne sayılı günler kala saflar netleşmeye başladı.

Kongrede delege hesapları yapılmaya başlanıp  tek tek delege hesapları yapılılarken en çok merak edilen gruplardan olan Yalı Demokrasi Platformu da kararını verdi. Konak ve Buca delegelerinde ağırlığı olan ve diğer ilçelerde de üyeleri bulunan Platform' un hafta başından bu yana yaptığı toplantılarda, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun karşısındaki yapıyı destekleme kararı çıktığı öğrenildi.

 

Kaynak: www.gercekhaberci.com
Bu haber 923 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()