Komutana son görev

Komutana son görev

Samsun'un Bafra İlçesin de Garnizon Komutanlığı yapan aslen Trabzonlu,ama Bafralılar öz damadı olan,sevilen ve takdir gören emekli olduktan sonra da Bafra’ya yerleşen hizmete devam eden herkesin sevgisini kazanmış olan Kd. Albay Yakup Selim Tomaç bu gün Büyük camide Öğle Namazına Müteakip kılınan Cenaze Namazından sonra Bafra Yeni Mezarlığındaki Aile kabristanlığına gözyaşı ve dualarla defin edildi.

Bafra İlçesin de Uzun yıllar Bafra Garnizon komutanlığı görev yapmış ve aslen Trabzonlu olan ama Bafralılar tarafından sevilen ve takdir edilen bir Komutandı.Emekli olduktan sonra da Bafra’ya Ailesiyle yerleşen hizmet eden herkesin sevgisini kazanan Kd. Albay Yakup Selim Tomaç'ın Cenazesi Cumhuriyet Mahallesi Hükumet Caddesindeki evinin önünden helallik alındıktan sonra Büyük Cami de öğle namazına müteakip kılınana cenaze namazından sonra Bafra yeni mezarlığındaki Aile kabristanlığına göz yaşı ve dualarla defin edildi.

Komutan Tomaç yaklaşık 1,5 yıldır hastalığından dolayı tedavi gördüğü ve en son Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) tedavisi sürerken yapılan tüm tıbbı müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.Merhum Kd. Albay Yakup Selim Tomaç’a ilk tören hayatını kaybettiği Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) Askeri tören düzenlenmesinin ardından Naaşı Bafra’ya getirilerek burada son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Merhum Kd. Albay Yakup Selim Tomaç'ın Ailesi,Yakınları, Bafra Müftüsü Necmettin Kayar ,çok sayıda sevenleri ve cami cemaati katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER