Haberler

Komşusunu dövdüğü için tutuklanan Halil Sezai'nin avukatları tutukluluğa itiraz etti

Güncelleme:

Yaşlı komşusuna şiddet uyguladığı gerekçesiyle tutuklanan Halil Sezai'nin avukatları, müvekkilinin tutukluluğuna itiraz etti. Mahkeme, avukatların bu talebine incelemeye aldı.

Geçtiğimiz hafta Tuzla'da yaşlı komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği gerekçesi ile "Silahla kasten yaralama" suçundan tutuklanan şarkıcı Halil Sezai'nin avukatları, müvekkilinin tutukluluğuna itiraz etti.

MAHKEMENİN KARARI BEKLENİYOR

Tuzla'da geçtiğimiz hafta komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği gerekçesi ile tutuklanan Halil Sezai Paracıkoğlu'nun avukatları, tutuklama kararı veren Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurarak müvekkillerinin tutukluluğuna itiraz etti. Sulh Ceza Hakimliği'ne dilekçe ile başvuran Sezai'nin avukatları, müvekkillerinin tahliyesini talep ettiler. Mahkemenin, avukatların dilekçesini inceledikten sonra tutukluluğun devamı ya da şüphelinin tahliyesine karar vermesi bekleniyor.

NE OLMUŞTU?

Tuzla'da 15 Eylül'de şarkıcı Halil Sezai, komşusu Hüseyin Meriç'i darbettiği görüntülerin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınmış ve emniyette ifade vermesinin ardından serbest bırakılmıştı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı darp olayıyla ilgili soruşturmayı genişletmesinin ardından Sezai'yi savcılık ifadesinin alınması için adliyeye çağırmıştı. Polis eşliğinde adliyeye getirilen şarkıcı, nöbetçi hakimlikçe "silahla kasten yaralama" suçundan tutuklanmıştı.

Halil Sezai soruşturması; Avukatlarından tutukluluğa itiraz

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Halil Sezai Tuzla Meriç Haberler

500

Yorumlar (20)

HALİL SEZAİ:

Arkamdan yazışmayın , yakında tahliyeyim konserime gelin.

4
11
yanıtYanıtla
tayfun:

unlu ya sımdı serbest bırakırlar srfsızı enaz altı ay yatırında aklı basına gelsın

13
1
yanıtYanıtla
Mert Ören:

Halil Sezai cine ezana söven bir adamdır. Kalsın içerde zihniyeti bozuk cani.

7
2
yanıtYanıtla
sorma kardeşim:

adaletsiz dünya bu bedavacı müptezel Halil Sezai bu memlekette ekmek yiyor rahmetli ahmet kayaya memleketi dar getirmişlerdi kalleşler

5
3
yanıtYanıtla
ali:

artık ülkede parayla adamla öldürebiliyorsun tecavüzde edebiliyorsun adamla dövebiliyorsun paran olduğu sürece herşey serbest malesef

7
1
yanıtYanıtla
Aloavera:

Evet yaptğı çok yanlış ve hatalı ama bizim ülkemizde adalet niye kişiye göre işliyor her adam döveni niye içeri atmıyorlar o zaman ben her gün kaç kavga dövüş haberi okuyorum çoğu ifadesi alınıp serbest bırakılıyor. Teker söylüyorum Halil Sezai serbest bırakılsın demiyorum o zaman herkesi tutuklasınlar diyorum

5
2
yanıtYanıtla
Hamdi:

Kutsallara Laf Ettiyse İçerde Kalıp Aklı Başına Belki Gelir

3
1
yanıtYanıtla
YASLI KURT:

Bu olay pek te mühım dogul laa, daha onemli islerimiz var loo, adam sanki kafa mı yarmıs haaaa

2
1
yanıtYanıtla
Efce:

Çıkarsa karşı tarafın ölüm tehlikesi oluşuyor kalsın ıslah olsun ezana laf eden

1
1
yanıtYanıtla
es:

arda turan hastaneyı tabancayla bastı serbest ama halıl tutuklu neden arkasında kımse yok dıyemi

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title