Kompozisyon Yarışmasında Büyük Derece

Kompozisyon Yarışmasında Büyük Derece

Kompozisyon Yarışmasında Büyük Derece

 “Jandarma Teşkilatının 180.  Kuruluş Yıldönüöü Etkinlikleri Kapsamında” ilimizde düzenlenen kompozisyon yarışmasında Geyve Anadolu Lisesi 11/C Sınıfı öğrencisi Selin Özdemir il birincisi oldu.

Jandarma Teşkilatı’nın 180. Kuruluş Yıl Dönümü Kokteyli Düzenlendi

Sapanca Uzunkum Tesislerinde düzenlenen kokteyle Vali Ahmet Hamdi Nayir’in yanı sıra; Garnizon ve 7. Komando Tugay Komutan Vekili P. Alb. Salih Üstündağ, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Sertaç Kesler, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Nuri Koçer, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak, Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Cengiz Yiğit, İlçe Jandarma Komutanları, Jandarma teşkilatı mensupları, daire müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

Tüm Şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının ardından Jandarmanın tarihçesi ve yıl dönümü vesilesi ile gelen kutlama mesajları okundu.

“Jandarma Teşkilatımız Bizim Gözbebeğimiz”

Bugün gözbebeğimiz Jandarmamızın 180. kuruluş yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Ülkemizin en köklü kurumlarından Jandarma Teşkilatımızın 180 yıldan çok daha öncesine, milattan öncesine dayanan bir geçmişi vardır.

 “Hem Jandarmamızı Hem Polisimizi Hayatımızın Her Alanında Yanımızdalar”

Devlet olgusu iki şey için gereklidir; birisi emniyet ve asayiş hizmetleri, ikincisi adli hizmetler, yani adalet hizmetleri. Biz hem Jandarmamızı hem Polisimizi bu iki noktada net olarak görebiliyoruz. Emniyet ve asayişin sağlanmasında mülki kurumlarımız adına özverili, fedakârca çalışan Jandarmamız ile Polisimiz, aynı zamanda adalet hizmetlerinin gerçekleşmesi için de adli kolluk hizmetlerinde mahkemelerimize ve savcılarımıza destek vermektedirler. Bu özverili görevi yaparken de canlarını ortaya koyarak çalışmaktadırlar.

 Bu vesileyle kaybettiğimiz Şehitlerimizi ve Şehit olmaya hazır olduğunu gösteren Gazilerimizi de buradan rahmet ve minnetle anıyoruz. Daha nice yıllarda beraber olmak dileğiyle Jandarma Teşkilatımızın mensuplarına ve kıymetli ailelerine hayırlı yıllar dilerken, bu kutsal görevlerinde de üstün başarılar diliyorum” dedi.

Jandarmanın 180. yıl dönümü vesilesiyle İl genelindeki ilkokullar arasında yapılan resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren Geyve Anadolu Lisesi öğrencisi Selin Demirci ve diğer öğrencilere ödüllerini veren Vali Ahmet Hamdi Nayir, onlarla bir süre sohbet edip tebrik etti.

Halk Oyunları Ekiplerinin Ege yöresine dair sergiledikleri oyunlarının büyük beğeni topladığı kokteyl programı, havai fişek gösterisi ile son buldu.

Geyve Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Akkuş; Jandarma Teşkilatının 180.  Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri Kapsamında” ilimizde düzenlenen kompozisyon yarışmasında derece elde eden Selin Özdemir’i tebrik ederek başarılarının devamı dileklerinde bulundu.

Erdinç TUNA-Geyvemedya.com

Yayınlama: 17.06.2019
Düzenleme: 19.06.2019 10:55
1.142
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.