Kdz.Ereğli Belediye Meclisi Aralık ayı olağan toplantılarının 4’üncüsü 11 Aralık Pazartesi günü Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

"KENT İÇİ ULAŞIM PLANLAMASI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR"

 

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, gündem dışı olarak yaptığı konuşmasında; geçtiğimiz Cuma günü üniversitenin ulaşım mühendisliğinden gelen bazı öğretim görevlilerin ilçede kent içi ulaşım planlamasına yönelik çalışmalar yaptığını söyledi. Uysal, bu konuyla ilgili detaylı açıklamayı yarınki meclis toplantısında yapacağını belirtti.

 

"TURİZM KONUSUNDA ZENGİNİZ AMA YOKSUNLUK YAŞIYORUZ"

 

Uysal, hafta sonu ise şehirde İstanbul Rehberler Odası Başkanı Hakan Eğinoğlu ve yönetimi ile birlikte 48 tur rehberini ağırladıklarını ifade etti ve “Onlarla da görüş alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki günlerdeki turizm çalışmalarımızı komisyonlar ve çalıştaylar olarak da devam ettireceğiz. Son derece de güzel oldu. Her zaman dediğimiz gibi Kdz.Ereğli İlçemizin büyük zenginlikleri olmasına rağmen, büyük bir yoksunluğu yaşıyoruz. Bizler de bunu fark ettiğimi için önümüzdeki günlerde bu çalışmalarımız artarak devam edecek.”dedi.

 

Meclis gündeminde bulunan iki maddenin görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi. Meclis toplantıları yarın (12 Aralık Salı)5’inci oturumla devam edecek.