MENÜ

Kolay maç olmayacak

Abone Ol Google News

Sparta Prag maçlarının moralinin yanı sıra lige bu çok ciddi sınavdan geçerek gelen Trabzonspor’da Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Ekuban ve Sörloth’dan oluşan forvet hattı tam anlamıyla ışık saçıyor. Sosa ve Abdülkadir Parmak’ın hazır görüntülerinin yanında Novak fark yaratmaya devam eden görüntüsü ile geçtiğimiz yıl bıraktığı yerden devam edecek gibi. Ünal Karaman’ın yeni gençler için fırsat yaratma konusundaki cesareti ve kararlılığı skor ne olursa olsun bu oyuncuları sahaya sürmesi takdiri hak ediyor.

Haberin Devamı

Gerçeği bilmek gerekiyor

Diğer taraftan Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, kimyasının uyuştuğu takımına geri döndü. Üzerlerine gelen rakiplere karşı oynamaya alışkın oldukları en kısa yoldan kaleye gittikleri oyun ile kolay lokma olmadıkları gerçeğini de söylemek gerekiyor.

Kim ön plana çıkar?

Kasımpaşa tarafında Koita, Hajradinoviç ve yeni transfer Mustafa Pektemek, öne çıkabilecek isimler. Trabzonspor bu tarz maçları genelde Nwakaeme üzerinden çözmeye alıştı.

Kısa Mesaj

Trabzonspor yüksek tempolu bir maç olursa sezon başı kamplarının ve Sparta Prag maçlarının yorgunluğunu özellikle son 15 dakikada hissedebilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ