Güncel

KOGİAD'dan ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, KOGİAD Başkanı Aydın Burgul ve yönetim üyeleri ile bir araya geldi.

11 Temmuz 2019 Saat: 13:10
KOGİADdan ziyaret
KOGİAD'dan ziyaret

Feyza Bilge SERTEL
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Girişimci İş Adamları Derneği(KOGİAD) Başkanı Aydın Burgul ve yönetim kurulu üyeleri Kenan Seyrek, Altınay Uçar, Yakup Ayvenli, Yusuf Burgul, Muhammet Alparslan, Akif Kardeş, Muzaffer Durmuş, Mehmet Akkaş, Adnan Metin, Nejat Aydoğan, Murat Oktay'ı makamında konuk etti. Görüşmede kent ve iş adamları hakkında fikir alışverişleri yapıldı.
YOK SAYMAYIZ
Nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür eden Büyükakın, "Güzel bir proje formatı içerisinde kentimizin iş adamlarına kesinlikle desteklerimizi vereceğiz. Bizim içinde iş adamlarımız çok önemlidir. Çözülmesi gereken bir sorununuz olduğunda değerlendiriz, yok saymayız. Bu bizim işimiz değil ama derdimiz. Hepimiz bu kentte yaşıyoruz"dedi. Samimi bir şekilde geçen görüşmede karşılıklı kentteki iş adamları ve projeler adına fikir alışverişleri yapıldı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız