''Koeman en doğru kararımız''
Fenerbahçemizin Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam, Ankaragücü maçından sonra oy birliğiyle Cocu'yu gönderdiklerini söyledi.
news_image

Fenerbahçemizin Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam, Damat ile yapılan sponsorluk anlaşmasının lansmanında gazetecilerle sohbet etti. Karaçam, teknik direktör konusunda yaşananları anlattı.

Başkan yardımcısı, "Ankaragücü maçı sonrası durum bir hayli karışıktı. Phillip Cocu ile yolları ayırmaya, yönetim olarak oy birliğiyle karar verdik. Saha içi sonuçlarının ardından artık bir değişim gerekiyordu. Cocu'dan sonra takımın başında Koeman'ın kalmasını kararlaştırdık. Yaşanan krizin ardından yönetim olarak en doğru kararımız buydu" diye konuştu.

'Gelirler yeterli değil'

Burhan Karaçam, Türk futbolunun yaşadığı ekonomik sıkıntılara da değindi. Başkan yardımcısı Karaçam, "Başkanımız Ali Koç, durumun ne kadar vahim olduğunu daha önceki konuşmalarında dile getirdi. Biz yönetime geldikten sonra taraftar da bizimle birlikte hareket etmeye başladı. Önce kombineleri bitirdiler. Ardından resmi ürünlerimize hücum edip, Fenerium mağazalarını doldurdular. Ancak bu gelirler, daha önceki giderleri karşılamıyor" dedi.

'Fedakarlık zamanı'

Başkan yardımcısı, sözlerini şöyle sürdürdü: Artık fedakarlık zamanı, Fenerbahçe taraftarının ayağına gidip, kapılarını çalabiliriz. Bu konuda bir ekip oluşturduk. Ekonomik darboğazın aşılmasında Sarı-Lacivertli renklere gönül verenlerin de bizimle olacağına canı gönülden inanıyoruz.



superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
  • sfbyorum baloncuk_sol 0
Mobil


///