Kocatepe : Büyüklerimize Hürmet Kararımız Evet

2017-03-25 07:30:14

 Kocatepe : Büyüklerimize Hürmet Kararımız Evet

Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe katıldığı“Büyüklerimize hürmet kararımız evet” programında yaşlılarla bir araya geldi.

Artvin Öğretmenevinde Yaşlılar haftası dolayısıyla AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde “Büyüklerimize hürmet kararımız evet” programı düzenlendi.

Programa Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, eşi Hacer Kocatepe, AK Parti Artvin İl Başkan Yardımcısı Fikret Erdoğan, AK Parti Kadın Artvin Kolları İl Başkanı Reyhan Güneri ve Artvin´de yaşayan yaşlılar katıldı.

Öğlen yemeği şeklinde organize edilen programda yenilen yemeklerin ardından Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe yaptığı konuşmada Belediye Başkanı olduğu günden bu yanda yaptığı her icraata büyüklerin duası olduğuna inandığını belirterek şunları söyledi. Kocatepe;” Allah’ın rahmeti bereketi büyüklerin duasındadır. İnsanların nefislerini ve karınlarını doyuracak işler yaparsınız ama birde gönüllerini doyurmak vardır ki esas hizmet budur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bize öğrettiği belediye başkanlığı anlayışına göre asıl hizmet gönüllere yapılan hizmettir. Yaşlılara yapılan hizmettir. Engellilere yapılan hizmettir çünkü Allah’ın rızası onların gönlündedir yani sizin gönlünüzdedir.

Sizler bu şehrin manevi bereketisisiniz. Sizler bu dar bölgede size hizmet eden insanların sevap teknesisiniz. Siz olduğunuz için biz bunları kazanıyoruz. Aş evi, Evde bakım temizlik hizmetleri bizim görevimiz ve biz görevimizi sizlerin sayesinde yerine getiriyoruz” dedi.

Hasta Yakınlarına Misafir Hane Müjdesi

Kocatepe, yeni yeni hizmet alanlarıyla birlikte şehri geliştirdiklerini belirterek yaşlılar içinde düşündüğü projenin müjdesini verdi. Artvin Devlet Hastanesinin ön tarafında ki alanda Yaşlılar için dinlenme evi yapacaklarını belirten Başkan Kocatepe, buranın restoranıyla, dinlenme odalarıyla, aş eviyle, 30 yataklı oteliyle hasta yakınlarına ve yaşlılara hizmet vereceğini söyledi.

Kocatepe konuşmasının devamında “bu şehirde 129 vatandaşımız yatalak hasta durumunda. Onlar sıkıntı çekiyor ama esas sıkıntıyı onların yakınları çekiyor. Sürekli yanlarında olmak zorundalar. Kimseye  bırakıp birkaç günlüğüne de olsa farklı bir yere, şehir dışına çıkamıyorlar.  Biz bu durumları çok iyi bildiğimiz için bu hastalarımızı güvenli, hijyenik koşullarda misafir edebileceğimiz ve hasta yakınlarının da gönül rahatlığıyla birkaç günlüğüne hastalarını bırakabilecekleri Aş Evi ve Hasta Yakını Misafir Hanesi projemizi kısa zamanda hayata geçireceğiz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Kocatepe konuşmasının ardından gelen misafirlerle tek tek yakından ilgilenerek herhangi bir sıkıntılarının olup olmadığını sordu. 


Serhad Artvin Gazetesi © 2012 Tüm Hakları Saklıdır.
İnönü Caddesi. Karahan İşhanı No:16/A - ARTVİN -- Tel :0(466) 212 11 29 - Faks: 0(466) 212 38 84 - E-Posta: osengun{at}hotmail.com