Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 23 Mayıs 2019, Perşembe 09:26 tarihinde eklendi. 1536 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kocasinan’da Çok Amaçlı Salon açıldı

Lüleburgaz Kocasinan İlkokulu’nda Okul Yönetimi tarafından yaptırılan Çok Amaçlı Salon gerçekleştirilen törenle açıldı.
Kocasinan’da Çok Amaçlı Salon açıldı  

Kocasinan İlkokul binasının bodrum katında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okul yönetimi ve okul aile birliğinin katkılarıyla Çok Amaçlı Salon yapıldı. Çok Amaçlı Salonun açılışı 21 Mayıs Salı günü saat 17.00’da törenle gerçekleştirildi. Açılış törenine Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Okul Müdürü Ziynet Yaman Özatar, Okul Aile Birliği Yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Çok Amaçlı Salon’un açılmasıyla ilgili bir konuşma yapan Okul Müdürü Ziynet Yaman Özatar, şu ifadelerde bulundu; “Burası benim hayalimdi. Buraya ilk geldiğim zaman okul eski bir bina olduğu için çocuklarla birlikte sunum odası ihtiyacımız çıktı ortaya. Gençlik Merkezleri, Sanat Merkezlerine çocukları götürüp getirmek riskli oluyordu. Ancak bununla ilgili fiziki şartlar uygun değildi. Ne yapabiliriz diye düşündük. Okul Aile Birliğimizle oturduk konuştuk. Hayallerimizi buluşturduk ve bodrumda bir salon gerçekleştirmeye karar verdik. Bunun için sonuna kadar mücadele kararı aldık. Bunu Nedim Beyle paylaştık. Eksik olmasın hemen kapıları açtı ve ne istiyorsanız yapacağız dedi ve onunda rüzgârını arkamıza alarak buraya geldik. Elbette küçük bir yer ama olsun.  Çocuklarımız kendi okulumuzun içinde kendi salonumuzda etkinliklerini sergileyecekler. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Konuşmaların ardından slayt gösterimi yapıldı. Daha sonra Kocasinan Anasınıfı B Şubesi’nin minik öğrencileri öğretmenleri Özlem Tarhanacı gözetiminde gösterilerini gerçekleştirdiler.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek